Rjavčki
Stéphanie BulteauZaložba | Mladinska knjiga |
Zbirka | Za sladokusce |
Leto izdaje | 2016 |
ISBN | 978-961-01-3978-2 |
Naslov izvirnika | Brownies : nouvelles variations gourmandes |
Leto izdaje izvirnika | 2012 |
Fotografije | Pierre Chivoret |
Prevod | Marjeta Novak Kajzer |
Urejanje | Nina Žitko Pucer |
trda vezava
19,5 x 19,5 cm
350 g
63 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
kulinarika, dom in vrt > kuharski priročniki
Založnik o knjigi
Jagodni izbor nesramno dobrih čokoladnih receptov. Izrazit okus z nešteto različicami:z vaniljo, jagodičjem ali kostanjevo kremo, s čokolado lahko poskusimo prav vse … Za vse priložnosti, vse okuse, vsa poželenja!
Recenzija Bukla
Zbirka Za sladokusce je obogatena s knjigami, ki tradicionalne sladice, vsakdanji kruh in med dvigajo na novo raven. Med recepti je seveda tudi nekaj klasičnih različic, predvsem pa izstopajo tisti, ki vključujejo sestavine, ki jih nismo navajeni, saj nam prinesejo sveže ideje. Tiramisu, sladica iz svežih jajc in mascarponeja na 30 načinov; rjavčki, ameriško čokoladno pecivo v 28 inovativno serviranih različicah; 30 vrst kruha in pekovskih izdelkov; med kot ključna sestavina v solatah, glavnih jedeh, sladicah in pijačah. Recepti od preprostejših do zahtevnejših so obogateni z mamljivimi fotografijami, ki bodo pomagale, da bo vaš nakupovalni listek tokrat malce daljši.
Klara Jarc, Bukla 122
© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.
Sorodne knjige
- Kako ozdravimo s hrano Odkrijte živila zoper bolezni, ki terjajo največ življenj! 29,90 € Dodaj v košarico
- Peganska dieta 21 praktičnih načel za izboljšanje zdravja v svetu, polnem zmede o prehrani 25,90 € Dodaj v košarico