Sladice iz Budimpešte in močnate dobrote madžarske kulinarike
Tamás BereznayZaložba | Totaliteta |
Leto izdaje | 2018 |
ISBN | 978-961-94315-8-0 |
Naslov izvirnika | Hungarian dessert book |
Leto izdaje izvirnika | 2016 |
Fotografije | Imre Körmendi |
Prevod | Greta Osredkar, Zala Rambaud |
Tehnične lastnosti
trda vezava
25 x 19,5 cm
770 g
170 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
kulinarika, dom in vrt > kuharski priročniki
trda vezava
25 x 19,5 cm
770 g
170 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
kulinarika, dom in vrt > kuharski priročniki
Založnik o knjigi
Edinstvena in priročna knjiga za vse, ki radi pečejo in se sladkajo s sladicami bogate srednjeevropske tradicije.
Odkrijmo najboljše pecivo iz bogate budimpeštanske in madžarske tradicije: od slovitih tort Doboš, Esterhazy in orehove do prefinjenega drobnega peciva. Specimo zlate rogljičke in sočne buhtlje, podajmo se v svet zavitkov, od višnjevega do čokoladnega, in vpeljimo v našo kuhinjo kraljestvo močnatih jedi, od narastkov do skutnih cmokov in slivovih žepkov. Z dobro znanimi sestavinami in tehnikami, domačimi v srednjeevropski kulinariki, nam bo pričujoča knjiga v vsakodnevni navdih in uporabo.
Sorodne knjige
-
Kako ozdravimo s hrano Odkrijte živila zoper bolezni, ki terjajo največ življenj! 29,90 € Dodaj v košarico
-
Anina kuhinja za najmlajše Več kot 160 preizkušenih jedi za otrokovo prvo leto 19,90 € Dodaj v košarico