Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Učiteljica

Erotična kriminalka
Eva Pacher
Učiteljica
22,00 € 22,00 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa 0,66 € se prijavite ali registrirajte
Na zalogi, dobava 1-5 delovnih dni

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba Primus
Zbirka Avtorji
Leto izdaje 2020
ISBN 978-961-7090-35-2
Spremna beseda Matej Bogataj

Tehnične lastnosti
mehka vezava
22 x 14 cm
210 g
145 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje
leposlovje > erotični roman
slovensko leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

»Njegov ‘ne’ me je zadel kot klofuta. 'Je kaj narobe z mano?' 'Glej, ljubica, vse je v redu s tabo. Izjemna si, takih stvari ne zmore vsaka. Lahko bi te ljubil in to močno. A moja ljubezen je drugačna. Kadar ljubim, se tvoj duh giblje po neomejenih koordinatah. Le tako sva lahko čudovito različna in pregrešno enotna. Vsak zase in eno. Za zdaj še ne znaš prejeti ne dati takšne ljubezni. A naučil te bom, če boš želela.' Nekaj časa je molčal in pustil, da sem razmišljala. Bil je močan monolog. Kot da bi šlo za nek manifest.« »Manifest, kakšen manifest?« »Manifest o ljubljenju, o užitku. Zdelo se mi je magično, tako jasno, bil je tako gotov vase, nič več me ni skrbel užitek, vedela sem, da ga bom doživljala z njim. Zaupala sem mu.«

Eva Pacher je psevdonim. Moje pravo ime je Barbara Pešut.

Kadar pišem erotično besedilo, si nadenem psevdonim, ker mi je tako lažje. Bolj se sprostim, nimam meja. Pod psevdonimom sem napisala svoj prvi roman Čudoviti klon, ki je izšel leta 2005 pri tedanji Študentski založbi. Moj drugi erotični roman Jebopisi je izšel leta 2019 pri založbi Primus. Vmes, ko mi čas dopušča, pišem še kaj drugega kot erotiko. Pri založbi Primus so izšla tudi Pisma iz JLA, pri založbi Modrijan pa avtobiografski roman Prvi polčas. Vse ostalo preberite na moji spletni strani www.barbarapesut.si.

Recenzija Bukla

Eva Pacher je psevdonim Barbare Pešut, avtorice romanov Čudoviti klon, Jebopisi, Pisma iz JNA in avtobiografije Prvi polčas. Zgodba Učiteljice se, kot se za kriminalko spodobi, začne s truplom. Umorjeni Ernest, nadučitelj, je točka stičišča treh žensk v tej filozofsko in praktično definirani krajini seksa in nenavadnih spolnih praks. Sandra, mlada učenka strasti in užitkov, Maja, učiteljeva pomočnica, in kot se izkaže veliko kasneje, njegova bivša žena, ter Karla, policijska zasliševalka. Umora osum­ljena Sandra ji slikovito opisuje seksualne izkušnje z Ernestom, ji bere svoje erotične zgodbe in ob tem doživlja spolne naslade in vrhunce zgolj ob spominih in pripovedovanju. Natančno rekonstruira svoj odnos z dominantnim učiteljem, svoje neslutene užitke ob popolni predaji in spoznanja o nepredstavljivih spolnih doživetjih. Slogovno roman predstavlja preplet spominov, aktualne sedanjosti in končnega spoznanja o umoru in morilcu. Zasliševalka se ob pogovorih z osumljenko sooča s svojo zatajevano spolno fantazijo tako intenzivno, da upravičeno podvomimo o njeni nepristranskosti. Je nujno vedeti, zakaj si je učitelj Sandro tako močno podredil, da je postala od njega odvisna in obsedena? Učitelj je mrtev in po vsem, kar se je od njega naučila, nastopi njen čas, čas Učiteljice.

Sonja Juvan, Bukla 154

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...