Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

E-romanca

Rainbow Rowell
E-romanca
32,96 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Mladinska knjiga
Zbirka Kapučino
Leto izdaje 2017
ISBN 978-961-01-4694-0
Naslov izvirnika Attachments
Leto izdaje izvirnika 2011
Prevod Jolanda Blokar
Urejanje Nataša Müller

Tehnične lastnosti
trda vezava
20,5 x 14,5 cm
510 g
374 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ženski roman
leposlovje > leposlovni roman
ameriško leposlovje

Založnik o knjigi

Nekatere zaupnosti ne morejo počakati do odmora za kavo. To dobro vesta Beth in Jennifer, sodelavki in prijateljici v uredništvu Courierja. Zato po elektronski pošti na dolgo in široko obdelujeta težave s fanti, strahove pred nosečnostjo, nemogoče obleke za družice in še marsikaj drugega. Toda pri časopisu so ravno vzpostavili nadzorni sistem in zaposlili računalničarja Lincolna, ki preverja, ali je e-pošta res namenjena le službenim stvarem. Dopisovanje med Beth in Jennifer mu krajša čas med nočno službo in kmalu se zave, da se je v eno od njiju zaljubil …

"Zabavna, duhovita pripoved o prijateljstvu, osamljenosti in ljubezni v digitalni dobi" - The Daily Telegraph

Ameriška pisateljica Rainbow Rowell (1973) piše o ljudeh, ki veliko govorijo. In se zaljubljajo. Kadar ne piše, bere stripe, načrtuje obiske Disneylanda in se jezi na nepomembne stvari.
V slovenščini imamo že njen nagrajeni prvenec za mladino, roman Eleanor in Park.

Recenzija Bukla

V neki ameriški časopisni hiši so se last niki odločili, da bodo preverjali elek tronsko pošto zaposlenih, zato da novinarji, uredniki, lektorji in redaktorji ne bi v službenem času izvajali privatnih ali celo nečednih dejavnosti. Namestili so računalniški sistem in zaposlili Lincolna, da je vsako noč prebiral sumljiva dopisovanja, ki so se čez dan ujela v nadzorni mreži. Po nekaj opominih so zaposleni večinoma dojeli, da ni primerno uporabljati opolzkih besed ali nergati čez nadrejene (taka pošta verjetno ni službene narave), in Lincoln je ostal skoraj brez dela. Še dobro, da zaradi zasebne korespondence ni opozoril prijateljic Beth in Jennifer, ki kar nista mogli dočakati skupnega odmora in sta prek e-pisem na dolgo in široko obdelovali razne težave s fanti, nemogoče obleke poročnih družic in še marsikaj drugega. Lincolnu sta krajšali nočno službo in popolnoma se je vživel v njuno življenje, dokler ni začutil, da se je v eno od njiju celo zaljubil, čeprav je v živo sploh še ni srečal. Prisrčna romanca o ljubezni v digitalni dobi.

Beti Hlebec, Bukla 132-133

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...