Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Vseh sedem mož Evelyn Hugo

Taylor Jenkins Reid
Vseh sedem mož Evelyn Hugo
34,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Hiša knjig, HKZ
Leto izdaje 2021
ISBN 978-961-7106-86-2
Naslov izvirnika The Seven Husbands of Evelyn Hugo
Leto izdaje izvirnika 2017
Prevod Anja Bakan

Tehnične lastnosti
trda vezava
504 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > leposlovni roman
leposlovje > ljubezenski roman
ameriško leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Hollywoodska ikona Evelyn Hugo, ki starost preživlja daleč od oči javnosti, je končno pripravljena povedati resnico o svojem življenju, polnem blišča in škandalov. Ko za to nalogo izbere neznano novinarko Monique Grant, je osupla vsa sedma sila, še najbolj pa prav Monique. Zakaj je izbrala njo? Zakaj zdaj?

Monique preživlja vse prej kot idilično obdobje. Zapustil jo je mož, novinarska kariera je v zatonu. Zato se odloči, da bo izkoristila priložnost, ki ji jo kdove zakaj ponuja Evelyn, in se povzpela po karierni lestvici. V luksuznem stanovanju na Upper East Sidu se tako začne Evelynina pripoved, vse od prihoda v Los Angeles sredi petdesetih let pa do odločitve, da konec osemdesetih zapusti svet šovbiznisa, vmes pa zvezdnica seveda naniza še vse o svojih slavnih sedmih možeh.

Bolj ko se razpleta njena zgodba – o nepopustljivih ambicijah, nepričakovanem prijateljstvu in veliki, prepovedani ljubezni – bližje se Monique počuti legendi velikih platen. In izkaže se, da sta njuni življenji res nepreklicno, tragično prepleteni.

Recenzija Bukla

Monigue Grant, še neuveljavljena novinarka časopisa Vivant, dobi neverjetno karierno priložnost. Pisala naj bi o dražbi razkošnih večernih oblek slavne, že ostarele hollywoodske fikcijske filmske dive Evelyn Hugo. Zakaj je igralka izbrala prav njo in kaj je razlog, da ji je pripravljena opisati svoje življenje in zgodbe svojih sedmih mož? S prvim se je poročila v rosnih najstniških letih, nemudoma po prihodu v Los Angeles sredi prejšnjega stoletja, z zadnjim pa leta 1990, že po slovesu iz sveta sedme umetnosti. Roman je napisan v glamuroznem bleščečem slogu igralkinega slavnega, razbrzdanega in skrivnostnega življenja. Izvemo, kaj vse se je dogajalo izza kamer, na podelitvi oskarjev, veličastnih sprejemih in v zasebnih bivalnih prikolicah igralcev na snemanjih. In koga je holly­woodska ikona ljubila najbolj in najdlje? Konec romana zaznamuje presenetljiv obrat, razkrije pa se tudi skrivnostna povezanost med Evelyn in Monique.

Sonja Juvan, Bukla 160

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...