Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Welcome aboard

Staša Tajana
Welcome aboard
21,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Čista pozitiva
Leto izdaje 2015
ISBN 978-88-7342-226-6
Spremna beseda Jurij Hudolin

Tehnične lastnosti
trda vezava
21,5 x 15,5 cm
480 g
292 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > leposlovni roman
slovensko leposlovje

O knjigi

Welcome aboard je živahno, s pronicljivim humorjem navihano delo. Vodi nas po nottranjih in zunanjih svetovih, lahko zapišemo tudi robovih, po intimi, hrepenenju in povsem običajnih vsakodnevnih življenskih opravkih in praksah ljudi na luksuznem ladijskem krovu.
Pelje nas od ladijskega drobovja do gornjega krova, skozi zgodbe uslužbencev in gostov, v preplet različnih ras in kultur, različnosti na vseh področjih - pa vendar sočasno neizpodbitno enotnih, ko gre za...
Humorno stkana mavrična priopoved o mozaiku ladijskega življenja; o nepozabnih vtisih, občutkih, razmišljanjih, vrvežu raznovrstnih odnosov in vezi med ljudmi.

Recenzija Bukla

Avtorica, ki sicer ustvarja predvsem za otroke, je tokrat napisala dinamično in pronicljivo delo za odrasle. V njem bralca postavi na luksuzno ladjo križarko in ponudi pogled v kalejdoskop življenja oseb, ki so med sabo tako raznolike kot kamenčki na dnu oceana. Spremljamo Lindo, ki se je iz Slovenije podala s trebuhom za kruhom in jo doma čakata sinova, spoznamo njeno cimro Mae, Lucky Luka, podrejenega drugemu oficirju, natakarico Luiso in številne usode gos tov in uslužbencev na ladijskem krovu. Na dolgem potovanju in omejenem prostoru je tako poleg dnevne delovne ali počitniške rutine še veliko priložnosti za odnose in nepozabne trenutke, razmišljanja in tkanje vezi med ljudmi. Knjigo je mogoče kupiti tudi v angleščini v spletni knjigarni Amazon.

Klara Jarc, Bukla 123-124

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...