Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Skrivalnice

Hiding, zbirka Minimundus, knj. 19
Saša Kerkoš
Skrivalnice
9,00 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Forum
Zbirka Minimundus
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-7087-03-1
Knjiga je izšla s finančno podporo JAK RS.
Naslov izvirnika Hiding
Leto izdaje izvirnika 2020
Ilustracije Saša Kerkoš
Urejanje Ana Bogataj, Katerina Mirović

Tehnične lastnosti
trda vezava
17 x 21,5 cm
270 g
56 strani
Tip knjige
strip
Kategorije
leposlovje > strip

Povej naprej

Založnik o knjigi

Kaj vse se skriva v krošnjah dreves in na travniku? Kje se skrivajo ptice in kje lisica s kosmatim repom? Kaj pa prijatelji? Dvojezična knjižica vprašanj v slovenščini in angleščini je namenjena predšolskim otrokom in njihovim staršem, pa tudi vsem otrokom po duši, ki cenijo radovednost, navihanost in humor. Uči nas razumevanja vizualne pripovednosti v podobah brez besed, na katerih se skriva marsikaj neznanega in zanimivega. Idealna popotnica za vstop v stripovsko književnost!

o avtorici

Saša Kerkoš je oblikovalka, ilustratorka, grafičarka, striparka in mentorica različnih delavnic. Diplomirala je iz vizualnih komunikacij na ljubljanski ALUO, nato pa se izobraževala še v Helsinkih in Zagrebu. Za njeno delo je značilno drzno eksperimentiranje na mejnih področjih med sekvenčno umetnostjo in ilustracijo. Pri Stripburgerju je objavila več izdaj: stripovsko slikanico Fimipidipi in pot do srca (2006), eksperimentalni stripovski dnevnik Enoletnica/YearBook (2009), nastal v sodelovanju z Mino Fino, ter Kurentove dnevne refleksije (2016), zbirko vizualnih interpretacij tega mitološkega lika. Med drugim je tudi ustanoviteljica in idejna vodja Bienala neodvisne ilustracije.

Recenzija Bukla

Saša Kerkoš je tokrat napisala in narisala strip, v katerem najdemo tiste majhne, včasih celo nepomembne stvari, ki pa so še kako pomembne za naše malčke. Tako lahko skupaj z njimi odkrivamo in naštevamo stvari, živali in ljudi, ki se skrivajo v drevesih, travi, vodi, med hribi in gorami, na koncu pa pridemo do maminega srčka. Dvojezični strip (slovensko-angleški) bo otrokom veliko imenitnejši zaradi ilustracij, ki jih bodo lahko poimenovali ali pa se jih na novo naučili, starši pa jim bodo pri tem z branjem lahko v veliko pomoč.

Urška Bračko, Bukla 152

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...