Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Njegova za vselej

Catherine Bybee
Njegova za vselej

Zaradi različnih vzrokov v Buklini spletni knjigarni te knjige ni možno kupiti.
Za več informacij se obrnite na založbo (v kolofonu levo) ali v kako drugo knjigarno.

Založba Hiša knjig, založba KMŠ
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-7035-88-9
Naslov izvirnika Doing it over
Leto izdaje izvirnika 2016
Prevod Esther Košir
Urejanje Maja Brodschneider Kotnik

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
360 g
413 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ženski roman
leposlovje > ljubezenski roman
ameriško leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Življenje je do Melanie Barlett vse kaj drugega kot naklonjeno. Mlada mama si želi, da bi njeno življenje osvetlil vsaj en droben žarek sreče. Zahteva preveč?

Po koncu srednje šole je odšla iz River Benda, majhnega domačega kraja, kamor se zdaj vrača na obletnico mature. Čeprav so jo neusahljiva razočaranja dodobra oropala upanja na lepo prihodnost, ji domačnost starih prijateljic Jo in Zoe in prijaznost gospe Gine, ki ji ponudi streho nad glavo, dasta tisto oporo, zaradi katere si bo morda upala odškrniti vrata v boljše življenje.

Wyatt Gibson, čeden gradbenik, nikoli ni maral velikih mest. River Bend je kot ustvarjen po njegovih merilih, čeprav je za številne zaspano mesto, katerega družabno življenje je tako rekoč nično. Kar je zanj idila, bi njej utegnilo predstavljati dolgčas. Bo Wyattova umirjena predanost – kljub prihajajoči nevihti – dovolj, da bo z njo prepričal Mel, da je to nemara kraj, ki bi mu lahko rekla dom, kjer bi si ustvarila družino, ki te nikoli ne pusti na cedilu, in našla resnično ljubezen, ki traja vse življenje?

Recenzija Bukla

Melanie Bartlett se po desetih letih sredi nevihte v zmahanem avtu s sedemletno hčerko vrača v svoj domači kraj River Bend. Ob koncu srednje šole so jo razglasili za tisto, ki ji bo v življenju najverjet­neje uspelo, pa se stvari niso zgodile povsem po načrtih ... Oblet­nica mature bo priložnost, da spet sreča najboljši prijateljici in da se odloči, kako in kje bosta s hčerjo živeli. V River Bendu jo nepričakovano preseneti služba v malem hotelu, ima podporo starih prijateljev, mamljivi Wyatt Gibson, gradbenik, ki v prostem času s streh rešuje majhne deklice in mulce trenira atletiko, pa ji po dolgem času spet požene kri po žilah. Zdaj mora ugotoviti le še, kako se bo rešila bivšega, ki se je nenadoma odločil, da bi bil rad del hčerinega življenja ... To je prvi del nove serije zabavne in iskrive avtorice Catherine Bybee, ki smo jo že imeli priložnost brati v seriji Neveste za vsak dan.

Klara Jarc, Bukla 144

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...