Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Neznanca v noči

Četrti del serije Ravenelovi
Lisa Kleypas
Neznanca v noči
32,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Mladinska knjiga
Zbirka Oddih
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-01-5219-4
Naslov izvirnika Hello stranger
Leto izdaje izvirnika 2018
Prevod Neža Kralj
Urejanje Nataša Müller

Tehnične lastnosti
trda vezava
20,5 x 15 cm
450 g
360 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ljubezenski roman
leposlovje > ženski roman
leposlovje > zgodovinski roman
ameriško leposlovje

Založnik o knjigi

Dr. Garrett Gibson je edina zdravnica v Angliji. S srcem in dušo je predana svojemu poklicu in se neustrašno spopada s predsodki ljudi okoli sebe. Za ljubezen nima časa. Potem pa spozna Ethana Ransoma. Nekdanji detektiv pri Scotland Yardu je pravi kavalir, hkrati pa je zadržan in dovolj skrivnosten, da v njej prebudi poželenje. O njem kroži veliko govoric, vendar nihče ne ve, katere so resnične in katere ne. Nekega večera Garrett in Ethan prekršita vsa pravila in se predata nebrzdani strasti, vendar se njuni poti potem ločita.

Ethana londonska visoka družba ne zanima, očara pa ga lepa in neustrašna doktorica. Po nepozabni noči, ki jo preživita skupaj, si priseže, da se ne bo več prepustil skušnjavi. Toda ko se znajde sredi politične zarote, ki na kocko postavi njegovo in Garrettino življenje, se zave, da je za ljubezen te čudovite ženske pripravljen tvegati vse.

o avtorici

Lisa Kleypas je slavna in po vsem svetu priljubljena ameriška avtorica zgodovinskih in sodobnih ljubezenskih romanov. Prvega je izdala pri enaindvajsetih letih, zdaj je število njenih knjig že preseglo petdeset. Mnoge so prevedene tudi v slovenščino.

Recenzija Bukla

V četrtem delu serije Ravenelovi bolje spoznamo zdravnico Garrett Gibson in skrivnostnega Ethana Ransoma, nekdanjega detektiva za Scotland Yard. Ethan že nekaj tednov zasleduje Garrett na njenih obiskih pacientov v najnevarnejših predelih Londona, saj ga je močno pritegnila že, ko jo je prvič srečal. Ko se tako neke noči na Garrett spravijo trije pijani vojaki, se sama s svojo palico in skalpelom kar uspešno brani, a vidi, da ji je nekdo pomagal spraviti na tla vse tri napadalce. Razkrije se ji Ethan, ki ji pokaže nekaj novih samoobrambnih potez in se z njo zaplete bolj, kot si je želel – zanj, za vohuna na sledi teroristom na visokih vladnih položajih, namreč vsak osebni odnos predstavlja tveganje, ki spravlja v nevarnost njega in njegove najbližje. Vrtincu izdajstev in smrtonosnih poskusov se pridruži še Ethanova družinska drama, ki razkrije, kako točno je povezan z zloglasno rodbino Ravenel.

Klara Jarc, Bukla 146

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...