Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Učinek dedinje

Zlovešči bratje, knj. 3
Courtney Milan
Učinek dedinje
12,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Hiša knjig, založba KMŠ
Leto izdaje 2015
ISBN 978-961-6982-04-7
Naslov izvirnika The Heiress Effect
Leto izdaje izvirnika 2013
Prevod Anja Bakan
Urejanje Maja Brodschneider Kotnik

Tehnične lastnosti
mehka vezava
17 x 10,5 cm
300 g
525 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > zgodovinski roman
leposlovje > ljubezenski roman
leposlovje > ženski roman
ameriško leposlovje

Povej naprej

O knjigi

Jane Fairfield ničesar ne naredi prav. V družbi vedno zine kaj napačnega – in pri tem ne skopari z besedami. Njene obleke so lahko še tako pregrešno drage, pa se nekako vedno izmuznejo modnim smernicam. Celo njena neizmerna dota ne pomaga, da ne bi bila tarča posmeha.

In to je točno tisto, kar hoče. Storila bo čisto vse, celo tvegala javno ponižanje, dokler se bo lahko s tem izogibala poroki in sestri zagotovila varnost.

Oliver Marshall mora vse narediti prav. Kot vojvodov nezakonski sin je odraščal v skromnih razmerah, zdaj pa je odločen, da bo malemu človeku pomagal do glasu in moči. Če stori en sam napačen korak, nikoli ne bo dobil priložnosti za uspeh. Nobene potrebe ni torej, da bi hitel na pomoč napačni ženski. Vsekakor ni nobene potrebe, da bi se vanjo zaljubil. Toda ljubka, pogumna Jane skriva nekaj, čemur se ne more upreti … pa čeprav bi bilo lahko to pogubno za oba.

Recenzija Bukla

(Skupen opis za serijo Zlovešči bratje.)

Kaj hoče guvernanta brez službe, ki vsak dan poseda na klopi pred hišo vojvode Clermontskega? Njegov »računovodja« z (ne)skrivnimi lastnimi načrti Hugo Marshall, sin navadnega rudarja, dobi nalogo, da se nadležne ženske znebi. Morda je res znan kot zloglasni volk iz Clermonta, ampak Serena Barton tudi ni od muh.
Jonas Grantham je zdravnik, ki svoje delo opravlja s čutom za ljudi. Odločil se je, da potrebuje ženo, zato se je tega lotil kar najbolj praktično: s spiskom najlepših deklet v okolišu. Dekle, ki je še posebej pritegnilo njegovo pozornost, je po lepoti morda res šele na enajstem mestu, vendar pa ju zaradi bridke izkušnje pred leti družita neposrednost in iskrena komunikacija, poleg tega pa ima Lydia nenavadno veliko posluha za Jonasov smisel za humor.
»Pernata dedinja« Jane Fairfield ima načrt: še štiristo osemdeset dni se ne bo poročila, potem pa bosta s sestro svobodni in finančno preskrbljeni. Za odganjanje snubcev ima dodelano strategijo, ki vključuje katastrofalne modne kreacije, nebrzdane izjave in prikrite žalitve ter vsesplošno neumnost. Krinka pa ne preslepi Oliverja Marshalla, ki dobro pozna zasmehovanje, kot ga je deležna Jane. Kakšno vlogo bo imela pri njegovih velikih političnih načrtih?
Courtney Milan nam vse tri ljubezenske zgodbe poda z veliko mero humorja in iskrivosti.

Klara Jarc, Bukla 116-117

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...