Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Umetnost lucidnega sanjanja

65 učinkovitih vaj za zavestno sanjanje
Clare R. Johnson
Umetnost lucidnega sanjanja
24,90 € 24,90 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa 0,75 € se prijavite ali registrirajte
Na zalogi, dobava 1-5 delovnih dni

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba Ara
Leto izdaje 2020
ISBN 978-961-6861-99-1
Naslov izvirnika The art of lucid dreaming
Leto izdaje izvirnika 2020
Prevod Mateja Malnar Štembal

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19,5 x 12,5 cm
340 g
318 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

Lucidne ali zavestne sanje nastopijo, ko med sanjanjem vemo, da sanjamo. Takrat prebudimo zavedanje v sanjah, ne da bi se dejansko prebudili. Če igraje in ustvarjalno komuniciramo s tehnikami lucidnega sanjanja, dvignemo svojo splošno lucidno zavest in povečamo možnosti za lucidnost. V knjigi so vaje, ki nam pomagajo razviti sposobnost, da postanemo lucidni.

V lucidnih sanjah lahko zavestno komuniciramo s fantastično ustvarjalnostjo svojega sanjavega uma. Svojo življenjsko izkušnjo lahko podaljšamo in obogatimo tako, da simboličnim zgodbam, ki se v spancu odvijajo dan za dnem, prinesemo lucidno zavedanje. Ljudje, ki lucidno sanjajo, poročajo o ustvarjanju novega planeta, o ljubljenju z neko nadvse želeno osebo, o prijateljstvu z živalmi, letenju nizko nad morjem, preobrazbi v zmaja ali orla, o preobrazbi v velikana in o prevzemanju nadnaravnih moči, različnih načinih umiranja …

Nič čudnega, da postane vprašanje Kako do lucidnosti v sanjah? zelo resno, ko dojamemo, kako bogato in vznemirljivo je lucidno sanjanje. V tej knjigi so zbrane izvirne vaje za lucidno sanjanje.

Lucidne sanje nam odpirajo skrivnosten in resnično čudovit svet, vendar pa v njih ni prav nič skrivnostnega. Lucidno sanjanje je popolnoma normalna stvar! Dogaja se otrokom in starejšim, vsem.

Recenzija Bukla

Lucidno ali zavestno sanjanje je stanje, ki spodbuja ustvarjalnost na vseh področjih delovanja in nam pomaga razrešiti življenjska vprašanja in sanjavca ponese v svetove, kjer sanjska realnost udejanja najgloblje želje. Gre za stanje, ko se sanjavec zave, da sanja, in se sam odloča, ali se bo sanjam prepustil, ali se bo prebudil, ali pa bo sanje namerno zapeljal v drugo smer. Avtorica je sanjanju, njihovemu pomenu in namenu posvetila desetletja raziskav. V tem vodniku razkriva, kako doseči stanje zavestnega sanjanja in kakšne dobrobiti si lahko obetamo – od ustvarjalnih spoznanj do osrečujočih doživetij, kot je srečanje z ljubljeno osebo, preobrazbo v žival, pogovor z rastlinami, razreševanje travm … V prvem delu razloži osnove in nudi učinkovite vaje za lucidnost in prebujanje v sanjah ter predstavlja tehnike sanjanja. V drugem delu začetne vaje poglobi, v tretjem delu pa pojasni najboljše tehnike vodenja lucidnih sanj.

Maja Črepinšek, Bukla 157

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...