Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Vse je mogoče

Uresničevanje sanj z vero in pogumom
Sheryl Berk, Jen Bricker
Vse je mogoče
19,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Družina
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-04-0585-6
Naslov izvirnika Everything is possible
Leto izdaje izvirnika 2016
Prevod Klementina Logar
Spremna beseda Nick Vujicic

Tehnične lastnosti
mehka vezava
21 x 14 cm
190 g
163 strani
Tip knjige
duhovnost
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika
ameriško leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Jen Bricker je pisateljica, zračna akrobatka in motivacijska govornica. Biološki starši so jo zapustili na dan rojstva, ko se je rodila brez nog. Sama pravi, da sta njena posvojitelja junaka, ki sta jo naučila videti moč in lepoto tam, kjer ju drugi ne opazijo. Spodbujala sta njene talente in Jen je postala državna prvakinja v akrobatiki, spremljala je Britney Spears na turneji, nastopala je v številnih dvoranah in oddajah. Trenutno živi v Los Angelesu, veliko potuje po svetu in pričuje o tem, da je z vero, zagnanostjo in odločnostjo vse mogoče!

Recenzija Bukla

Biološka starša sta Jen Bricker, drobceno dojenčico, ki se je rodila s štrcljema namesto nog, pustila v porodnišnici. Niti imena ji nista dala. In vendar je otrok, ki se je rodil na videz hudo deprivilegiran, na življenjski poti prejemal ljubezen, podporo in prijateljstvo številnih ljudi. Optimistična mladenka, ki verjame, da ni ovir, ki jih ne bi mogli premagati, je postala zračna akrobatka, pisateljica in motivacijska govornica. Potuje po svetu in navdihuje tisoče ljudi. Ona je tista, ki ji Nick Vujicic zaupa vabila za nastope, kadar jih sam ne more sprejeti. Oba verjameta, da ima njuno življenje poseben namen, ki mu služita, da njuna invalidnost ni napaka. Oba sta zmožna svoj žar in vero preliti na dvorano ljudi, odpreti srca, zbuditi v ljudeh najboljše, jih opogumiti, napolniti z vero in spodbuditi, da vztrajajo in zaživijo bolj polno. Knjiga je navdihujoča prvoosebno napisana pripoved o Jenini poti. Vabi nas, da del poti prehodimo z njo.

Maja Črepinšek, Bukla 151

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...