Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Zlom tehniziranega sistema

Prebudite se in si ustvarite svoj svet
Vadim Zeland
Zlom tehniziranega sistema
29,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Primus
Zbirka NeZavedno
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-7033-83-0
Naslov izvirnika Vzlom tehnogennoj sistemy
Leto izdaje izvirnika 2016
Prevod Miroslava Jakopec
Urejanje Barbara Lipovšek

Tehnične lastnosti
mehka vezava
22 x 14 cm
610 g
471 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

Poglavitna napaka človeka je, da se postavi v vlogo nedejavnega opazovalca, ki kot začaran strmi v zrcalo realnosti in ni sposoben odvrniti svojega pogleda. Kot bi bil biotelevizor, gleda televizijsko oddajo, ki mu je bila vsiljena od zunaj. Zakaj se to dogaja, boste razumeli, ko boste prebrali to knjigo. Da bi ustvarili svoj svet, ne smete gledati na zunanji ekran (v zrcalo), temveč na notranji (vase). Ne sprejemajte tujih oddaj, temveč si prizadevajte oddajati svoje.

Tehnizirani sistem je v svojem bistvu dosledno razdiralen, tako glede biosfere našega planeta kakor tudi človeka samega. Toda v svetu vse stremi k ravnovesju, za vsako dejanje, ki ruši harmonijo, se vedno najde nasprotna učinkovina. V taki dejavnosti se rojeva Sila, ki sem jo omenjal. Ne gre za to, da bi morali zlomiti sistem. Najverjetneje je kaj takega neizvedljivo, razen če bi sistem uničil sam sebe ali bi ga zlomila neka obsežna naravna katastrofa.

Toda še vedno obstaja možnost povečanja kakovosti našega lastnega življenja, če človek pozna načela delovanja sistema in pravila igre, ki niso bila nikoli objavljena. Lahko ste v sistemu in ga izrabljate za svoje cilje ter se obenem izmaknete vpetosti vanj.

Poskušajte si predstavljati drugo sliko. Vaša zavest je svobodna in čista. Energije imate za stopnjo več kot drugi. Prenehali ste misliti »tako kot vsi« in delati »tako kot vsi«. Izstopili ste iz vrste, ne da bi jo zapustili. Pretvarjate se, da ste sanjač, čeprav ste v resnici prebujeni. Dobro se zavedate, da vsi okoli vas spijo, vi pa ste budni. Tisti, ki stopi iz obče vrste, pridobi velike prednosti:
- s strani lahko pogleda, kam korakajo vsi drugi.
- Otrese se »ščipalk« in stereotipov družbenega okolja.
- Nauči se videti in razumeti tisto, česar drugi ne vidijo in ne razumejo.
- Preneha, konec koncev, stremeti biti prvi, temveč hoče postati edinstven.
- Ko se boste osvobodili omejitev in pogojenosti, ki vam jih je vsilil sistem, boste dobili priložnost, da se mu maščujete za prejšnjo uravnilovko v svoji glavi. Vi ste edinstveni in zdaj že tudi svobodni. To je čudovit privilegij. Izrabite to svojo prednost.


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...