Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Imaginarni svetovi Edgarja Kaosa

Julija Lukovnjak
Imaginarni svetovi Edgarja Kaosa
21,00 € 21,00 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa 0,63 € se prijavite ali registrirajte
Na zalogi, dobava 1-5 delovnih dni

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba Sanje
Leto izdaje 2021
ISBN 978-961-274-640-7
Urejanje Jerica Šemerl-Harmel

Tehnične lastnosti
mehka vezava
23,5 x 16,5 cm
900 g
559 strani
Tip knjige
mladinsko leposlovje
Kategorije
leposlovje > fantazijski roman
otroško in mladinsko > od 13 let dalje > mladinsko leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Ob koncu življenja Smrt v vsakem živem bitju združi dve ločeni prvini; telo in čarobno dušo. Toda ravnovesje med življenjem in smrtjo v Inkremateri zmoti nenaden vzpon tistih, ki so sposobni sami nasilno ločevati magične duše in njihova telesa. S tem želijo ustvariti vojsko razdušenih pošasti, ki bodo popolnoma podvržene njihovi volji. Smrt, prestrašena, da bo zaradi porušenega ravnovesja kmalu prenehala obstajati, spozna, da je njena edina možnost za obstanek skleniti pakt s tistim, katerega telo ne poseduje magične duše – s človeškim fantom.

Brez spomina na svojo preteklost se petnajstletni deček znajde v primežu nenavadnih čarobnih bitij in nepoznanih pošasti. Po nenavadnem spletu usode, ko se znajde povezan z edino zmajsko dušo Inkrematere, se mora nepomembni in negotovi človeški fant soočiti z dejstvom, da je edini, ki lahko premaga skupne sovražnike vseh živih čarobnih bitij. Poln nezaupanja se znajde v primežu zla, kjer se kmalu začne izgubljati v labirintu iluzij, laži, prevar in spletk.

O AVTORJU

Julija Lukovnjak je mlada slovenska avtorica. Edgar Kaos, človeški fant, ki je edini odrešitelj Inkrematere in bitij, ki ga skrivoma prezirajo, je zaživel pri njenih rosnih enajstih letih, njegova zgodba pa se je v petih letih razvila v magično epiko. Imaginarni svetovi Edgarja Kaosa je kot prvi del sage uvod v veliko, nevarno in razburljivo čarobno popotovanje.


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...