Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Rešite si zdravje ali celo življenje z MMS-om, ionom klorovega dioksida

Vsestranska mineralna raztopina za tretje tisočletje
Jim V. Humble
Rešite si zdravje ali celo življenje z MMS-om, ionom klorovega dioksida
19,90 € 19,90 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa 0,60 € se prijavite ali registrirajte
Na zalogi, dobava 1-5 delovnih dni

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba Ara
Leto izdaje 2015
ISBN 978-961-6861-35-9
Naslov izvirnika The master mineral solution of the third millenium
Leto izdaje izvirnika 2011
Prevod Janez Lavrič
Urejanje Jože Vetrovec

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19,5 x 12,5 cm
280 g
260 strani
Tip knjige
vodnik
Kategorije
šport in zdravje > zdravo življenje in alternativna medicina

Povej naprej

Založnik o knjigi

Vsestransko mineralno dopolnilo MMS, več kot pet milijonov ljudi po vsem svetu ga je že uporabilo, deluje v nekaj urah. Po jemanju MMS-a se ljudje običajno pozdravijo v petih dneh; bolezni in druga bolezenska stanja preprosto izginejo.

Več kot sto let so po klinikah in bolnišnicah uporabljali aktivne sestavine v tem dodatku, da so razkuževali bolnišnična tla, mize, opremo in drugo. Zdaj lahko ta močni uničevalec izkoristi naš imunski sistem, da varno uniči povzročitelje bolezni v telesu.

Prav presenetljivo je, da imunski sistem ob pravilnem jemanju MMS-a uniči le tiste klice, bakterije in viruse, ki so telesu škodljivi. MMS ne vpliva na koristne bakterije v telesu niti na zdrave celice. Je ena takih kemikalij, kot jih proizvaja imunski sistem v telesu, da v njem uniči patogene in druge škodljive mikroorganizme.

MMS je najboljša rešitev za vse bolezni in tegobe človeštva. Ni zdravilo. Na imunski sistem deluje kot superpolnilec, zato ni namenjen zdravljenju določene bolezni; ugotovili so, da izboljša imunski sistem do te stopnje, da večino bolezni premaga v manj kot štiriindvajsetih urah.

MMS uniči mikroorganizme, vključno z virusi, bakterijami, glivicami, plesnimi, kvasovkami in paraziti, ki povzročajo različne bolezni, oksidira težke kovine v telesu, nevtralizira strupene tuje snovi …

V knjigi so tudi natančna navodila, kako lahko ta dodatek pripravimo sami v svoji kuhinji z zlahka dosegljivimi sestavinami.

Recenzija Bukla

MMS (Master Mineral Supplement) je vsestransko mineralno dopolnilo, ki deluje v nekaj urah. Po njegovem jemanju se ljudje po navadi pozdravijo v petih dneh, a ni zdravilo, je superpolnilec, zato ni namenjeno zdravljenju točno določene bolezni. MMS uniči mikroorganizme, vključno z virusi, bakterijami, glivicami, plesnimi, kvasovkami in paraziti, ki povzročajo različne bolezni; MMS namreč oksidira težke kovine v telesu in uniči številne druge strupe. Mineral, ki jo ustvari MMS, je klorov dioksid, ki se uporablja za razkuževanje vode. Kje vse deluje MMS? Pri raku, driski, bolečinah v ušesih, infekcijah oči, gripi, visokem krvnem tlaku, HIV-u in aidsu, malariji in tudi manjših težavah. Avtor v priročniku poda natančna navodila, kako lahko MMS pripravimo kar sami doma.

Sabina Burkeljca, Bukla 110-111

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...