Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Sreča

50 vaj čuječnosti in sproščanja, da bomo vsak dan dobre volje
Lona Eversden, Arlene K. Unger
Sreča
14,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Mladinska knjiga
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-01-4994-1
Naslov izvirnika Happy - 50 mindfulness and relaxation exercises to boost your mood every day
Leto izdaje izvirnika 2016
Prevod Nataša Müller
Urejanje Barbara Zych

Tehnične lastnosti
mehka vezava
16,5 x 13,5 cm
190 g
160 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
šport in zdravje > zdravo življenje in alternativna medicina
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

O knjigi

Pobegnimo negativnim mislim in čustvom s temi 50 preprostimi vajami. Kalifornijska klinična psihologinja in učiteljica življenja dr. Arlene K. Unger nam ponuja hitre in učinkovite vaje čuječnosti in sproščanja, s katerimi krepimo pozitivno naravnanost in »izurimo« um, da bolj radostno dojema življenje.
Priročnik je ravno pravšnje velikosti, da ga nosimo s seboj v torbici ali žepu in ga imamo tako vedno pri roki. Zato ga odprite in poiščite srečo, ki vam jo ponuja.

Recenzija Bukla

Priročna knjižica, ki jo lahko ves čas nosimo s seboj v torbi, nam bo pomagala, da se bomo v življenju lažje in bolje spopadali s stresom in si izboljšali duševno zdravje. Odtujeni smo od narave, nimamo več pristnih, poglobljenih odnosov z bližnjimi, smo ujetniki družbe, ki ceni predvsem materialne stvari. Vajeti sreče moramo prevzeti v svoje roke – na 40 odstotkov sreče lahko vplivamo sami (na polovico vplivajo geni, na 10 odstotkov pa življenjske okoliščine). Vaje v knjigi so namenjene prvi pomoči, druge nam bodo spremenile način življenja. Temeljijo na preizkušenih študijah in terapijah, tudi na kognitivni vedenjski terapiji, čustvenem treningu možganov, čuječnosti ter afirmacijah in vizualizacijah. Vaje so razdeljene v pet razdelkov: Za dobro jutro, Drobne radosti življenja, Poiščimo srečo v sebi, Širimo veselje, Oblikujmo harmonične odnose. Drobna knjižica, polna vira življenja, je lahko čudovito darilo vsem, ki jih imamo radi. Tudi samim sebi.

Sabina Burkeljca, Bukla 144

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...