Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Fina kuhinja za telebane

Triintrideset slastnih za prste obliznit
Jure Apih
Fina kuhinja za telebane -30%

Zaradi različnih vzrokov v Buklini spletni knjigarni te knjige ni možno kupiti.
Za več informacij se obrnite na založbo (v kolofonu levo) ali v kako drugo knjigarno.

Založba Festfest
Leto izdaje 2016
ISBN 978-961-93978-0-0
Leto izdaje izvirnika 2016

Tehnične lastnosti
trda vezava
23 x 16,5 cm
330 g
71 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
kulinarika, dom in vrt > kuharski priročniki

Povej naprej

Založnik o knjigi

Koliko jedi je na vašem paradnem jedilniku? Koliko jih znate pripraviti tako slastno, da si gostje prste obliznejo? Telebani smo, kuharski samouki, nedeljski in občasni samosvoji chefi, ki se ne gremo visoke kuhinje in nimamo enciklopedičnega kulinaričnega znanja. Vemo pa, kaj je dobro, in radi se posatvimo z izjemnim obrokom, ki smo ga sami pripravili.

Radi smo originalni, drugačni, radi presenečamo, in še raje navdušujemo. V stotinah receptov, ki nam jih ponujajo police kuharskih knjig, se izgubimo. Le prijatelju in učitelju zaupamo in le s preizkušenimi recepti se upamo postaviti. Ker kuhanje je avantura in zabava, ne pa obveznost in prehrana. Triintrideset receptov Fine kuhinje za telebane, je triintrideset natančnih receptov, ki jih ne morete zagrešiti. Vademecum, pojdi z menoj. Ko preizkusite vse, bo leto naokoli, in dobite nove....Jure Apih.

Recenzija Bukla

Po knjigi Sto in en recept, v kateri so bili zbrani najpomembnejši družinski recepti Apihovih, se nam avtor, ki je širši javnosti znan predvsem kot soustanovitelj in vodja oglaševalske agencije, predstavlja z novo kuharsko knjigo, tokrat namenjeno »telebanom«. Ti se v velikem loku izogibajo običajnemu in povprečnemu ter se radi spogledujejo z visoko kuhinjo, a jim je obenem lastna sproščenost ljubiteljskih kuharjev. Ob triintridesetih receptih, zbranih v knjigi, boste zaman iskali pološčene fotografije, zato pa se ob preglednem naštevanju sestavin in natančno opisanih postopkih vedno najde prostor za humorno začinjeno anekdoto. Knjigo se lahko bere kot »top listo« jedi, pa tudi drobnih kuharskih zvijač, ki jih mora poznati vsak svetovljan. Začenši s tem, kako se – posnemajoč Aristotela Onassisa – izogniti smrkljastemu videzu pri pripravi jajc »na oko«.

Maša Ogrizek, Bukla 120-121

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...