Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Zdravilna moč začimb za otroke

2. dopolnjena izdaja
Sanja Lončar, Sabina Topolovec
Zdravilna moč začimb za otroke
34,80 € 34,80 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa 1,04 € se prijavite ali registrirajte
Rok dobave 2-10 delovnih dni, na zalogi pri dobavitelju

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba Jasno in glasno
Zbirka Skupaj za zdravje človeka in narave
Leto izdaje 2021
ISBN 978-961-9466-452
Leto izdaje izvirnika 2018
Fotografije Franc Muren, ... [et al.]

Tehnične lastnosti
trda vezava
26,5 x 20,5 cm
1.030 g
227 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
šport in zdravje > zdravo življenje in alternativna medicina
družina, vzgoja in izobraževanje
kulinarika, dom in vrt > kuharski priročniki

Povej naprej

Založnik o knjigi

V nekaj letih, odkar je priročnik prvič izšel, je naše nasvete in recepte s hvaležnostjo preizkusilo na tisoče družin. Ko je knjiga že drugič v rekordnem času pošla, smo pričeli sistematično zbirati vse vaše predloge in vprašanja. Tako je nastala še bogatejša knjiga, ki ne prinaša le kopice novih receptov, temveč sedaj pokriva tudi področja dojenja, povišanega holesterola, nenehnega vnetja ušes, sečil, otroških kolik in naravnega razkuževanja.

Bomo res sedeli križem rok ob statističnih napovedih, da bodo naši otroci živeli krajši čas kot mi?

Kako nemočni smo v resnici, ko otrok zboli, smo se najbolje naučili v času korone. Postavitev diagnoze po telefonu ali iskanje nasveta po spletnih klepetalnicah številne starše spravlja v obup. Če ne prej, je sedaj resnično skrajni čas, da zavihamo rokave in se temeljito posvetimo zdravju svojih otrok!

Ko zdravila pokažejo kratkoročne učinke (in dolgoročne posledice) veliko staršev dojame, da bo treba začeti pri osnovah – odnosov, prehrane, spanja, gibanja in tudi … začimb.

Da so prav začimbe tako mogočne v svojem delovanju, priča izjemno veliko število sodobnih znanstvenih raziskav, ki potrjujejo, da so nekatere začimbnice pogosto enakovredne ali celo močnejše od marsikaterega sinteznega zdravila.

In pri tem je večina začimb povsem varna že za najmlajše. Čeprav uporabljamo majhne ščepce, je njihov učinek na zdravje izjemen. To potrjujejo več tisoč let stare izkušnje z vseh kotičkov sveta, otroci v odročnih deželah, ki se zahvaljujoč začimbam ponašajo s trdnejšim zdravjem kot otroci v modernem svetu, in sodobne raziskave, s katerimi je sedaj še izdatneje podkrepljen priročnik, ki ga držite v rokah.

V priročniku Zdravilna moč začimb za otroke boste našli vse potrebne informacije o varni in pravilni uporabi začimb za krepitev zdravja otrok.

Zaradi strahu in nepoznavanja številni starši jedem, namenjenim otrokom, skoraj ne upajo dodati začimb. Toda prav pri otrocih lahko z začimbami naredite veliko dobrega in preprečite ali celo odpravite marsikatero težavo.

V priročniku Zdravilna moč začimb za otroke boste našli vse potrebne informacije o varni in pravilni uporabi začimb za krepitev zdravja otrok.
Katere začimbe lahko ponudite že dojenčku, katere pa so primerne za starejše otroke? Kako lahko začimbe pomagajo pri težavah, kot so alergije, pogosta prehladna obolenja, driska, zaprtje, težave z zajedavci in glivicami? Bi se lahko ob pomoči začimb izognili antibiotikom, ki jih otroci tako pogosto prejemajo?


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...