Sredozemska kuhinja
čudovite jedi iz južne Evrope (50 praktičnih kartic z recepti)
Založba | Mežek |
Leto izdaje | 2008 |
ISBN | 978-961-6691-08-6 |
Naslov izvirnika | Mediterranean cooking |
Leto izdaje izvirnika | 2008 |
Tehnične lastnosti
trda vezava
19 x 12,5 cm
470 g
52 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
kulinarika, dom in vrt > kuharski priročniki
trda vezava
19 x 12,5 cm
470 g
52 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
kulinarika, dom in vrt > kuharski priročniki
Založnik o knjigi
Odkrijmo tradicionalne jedi z vseh koncev Sredozemlja in pustimo, da nas navdihnejo čutoviti recepti, zbrani na praktičnih karticah. Recepti so razdečljeni na naslednja poglavja. Juhe in začetne jedi, Solate in zelenjava, Testenine in riž, Ribe in lupinarji, Perutnina in divjačina, Drugo meso ter Sladice. Prav svak racept je zasnovan na svežih sestavinah, ki jih dobimo v vseh večjih sredozemskih državah. Recepti vsebujejo besedilo, ki nas po korakih vodi skozi pripravo jedi, in slike, ki kažejo različne stopnje kuharskega postopka.
Sorodne knjige
-
Hrana, ki spreminja življenje Spoznajte skrivne zdravilne moči sadja in zelenjave; Medicinski medij 32,00 € Dodaj v košarico
-
Peganska dieta 21 praktičnih načel za izboljšanje zdravja v svetu, polnem zmede o prehrani 25,90 € Dodaj v košarico