Sredozemska kuhinja
čudovite jedi iz južne Evrope (50 praktičnih kartic z recepti)
Založba | Mežek |
Leto izdaje | 2008 |
ISBN | 978-961-6691-08-6 |
Naslov izvirnika | Mediterranean cooking |
Leto izdaje izvirnika | 2008 |
Tehnične lastnosti
trda vezava
19 x 12,5 cm
470 g
52 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
kulinarika, dom in vrt > kuharski priročniki
trda vezava
19 x 12,5 cm
470 g
52 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
kulinarika, dom in vrt > kuharski priročniki
Založnik o knjigi
Odkrijmo tradicionalne jedi z vseh koncev Sredozemlja in pustimo, da nas navdihnejo čutoviti recepti, zbrani na praktičnih karticah. Recepti so razdečljeni na naslednja poglavja. Juhe in začetne jedi, Solate in zelenjava, Testenine in riž, Ribe in lupinarji, Perutnina in divjačina, Drugo meso ter Sladice. Prav svak racept je zasnovan na svežih sestavinah, ki jih dobimo v vseh večjih sredozemskih državah. Recepti vsebujejo besedilo, ki nas po korakih vodi skozi pripravo jedi, in slike, ki kažejo različne stopnje kuharskega postopka.
Sorodne knjige
-
Domača kuhna pa to ali otroci obujajo zgodovino slovenske kulinarike; Pozabljeni recepti naših babic 24,99 € Dodaj v košarico
-
Meso je problem! Tehtni argumenti za uživanje rastlinske hrane: 140 novih receptov Druge gasilske brigade 27,96 € Dodaj v košarico