Založba | Totaliteta |
Leto izdaje | 2015 |
ISBN | 978-961-93769-4-2 |
Leto izdaje izvirnika | 2015 |
Fotografije | Zulejka Javeršek |
Tehnične lastnosti
mehka vezava
28,5 x 19 cm
620 g
280 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
kulinarika, dom in vrt > kuharski priročniki
mehka vezava
28,5 x 19 cm
620 g
280 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
kulinarika, dom in vrt > kuharski priročniki
Založnik o knjigi
Zulejka Javeršek, avtorica bloga Uglašena kuhinja, je v tej navdihujoči knjigi zbrala svoje recepte, ki so nastajali v idiličnem okolju kmetije na Koroškem.¸
Vsi recepti temeljijo na samooskrbi domačega vrta in na živilih rastlinskega izvora, navdihuje pa jih slovenska kulinarična tradicija.
Za vse, ki bi radi ostali zvesti lokalnemu, hkrati pa bi v svojo prehrano želeli uvrstiti več hrane rastlinskega izvora, bo knjiga Vse leto nepogrešljiva opora pri snovanju jedilnikov.
Recepti so sezonski, razvrščeni po letnih časih – od pomladne koprivne pite od poletnih bučk, jesenskega makovega jabolčnega kolača ali zimskega pirinega narastka: po Zulejkini knjigi bomo kuhali, ob veznih besedilih pa uživali.
Sorodne knjige
- Kako ozdravimo s hrano Odkrijte živila zoper bolezni, ki terjajo največ življenj! 29,90 € Dodaj v košarico
- Ko imajo hormoni žur Kako harmonija ponovno oživi naša čustva, misli in telo 30,97 € Dodaj v košarico
- Drožomanija Knjiga o peki kruha in peciva z drožmi - 4. dopolnjena in razširjena izd. 34,99 € Dodaj v košarico