Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Predrzna

Crossfire, knj. 5
Sylvia Day
Predrzna
32,96 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Mladinska knjiga
Leto izdaje 2016
ISBN 978-961-01-3311-7
Naslov izvirnika One with you
Leto izdaje izvirnika 2016
Prevod Nadja Ogriz
Urejanje Bojan Švigelj

Tehnične lastnosti
trda vezava
20 x 14 cm
520 g
434 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > erotični roman
ameriško leposlovje

Založnik o knjigi

V zadnjem delu svetovne uspešnice se zgodba razplete:

Gideon Cross. Tako lahko se je bilo zaljubiti vanj. In tako nenadoma se je zgodilo. Bilo je neizogibno in povsem me je prevzelo. Najina poroka je bila uresničenje sanj. Toda najin zakon pomeni stalen boj. Ljubezen se spreminja. Drug drugemu sva zatočišče pred nevihto in obenem najhujši vihar. Dve poškodovani duši sta se prepletli v eno. Deliva si najgloblje in najtežje skrivnosti. Gideon je moje ogledalo, v katerem vidim vse svoje napake … in vso svojo lepoto, ki se je doslej nisem zavedala. Vse mi je dal. Zdaj pa moram dokazati, da sem tudi jaz lahko njegovo sidrišče in varen pristan. Skupaj se lahko upreva vsem, ki naju poskušajo razdvojiti. Najina največja preizkušnja bo živeti po zaobljubah, ki sva si jih izmenjala. Obveza, ki sva jo dala najini ljubezni, je bila samo začetek. Boj zanjo pa naju bo osvobodil … ali pa za vedno ločil.

»Glamurozni junaki, trendovski kraji, vroč seks in strastna ljubezen dveh zakoncev poskrbijo za čustven zaključek serije, ki nas ne bo pustil nepotešenih.« - Publishers Weekly

Recenzija Bukla

Eva in Gideon sta v zaključnem delu erotične serije Crossfire svetu razkrila svojo poroko, pri psihoterapevtu poskušata razrešiti Gideonove travme in nočne more ter utrditi svojo zvezo, obenem pa se še vedno spopadata s problemi in ljudmi iz preteklosti. Gideon se med drugim s težavami privaja, da je skupaj z Evo dobil tudi njeno družino, a obenem končno spozna, kaj v resnici pomeni beseda dom, in spusti bliže ljudi, ki so mu že dolgo želeli stati ob strani. Na trenutke izjemno čustvena pripoved o na videz trdnem, a duševno ranjenem moškem in ženski, ki je odločena, da ga odreši duhov preteklosti, se konča s spoznanjem, da najbolj potrebujeta le drug drugega.

Klara Jarc, Bukla 127-128

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...