Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Potovanje gurujev

Mladi par na poti usvajanja čuječnosti in ljubezni do sveta
Rok Babnik
Potovanje gurujev

Zaradi različnih vzrokov v Buklini spletni knjigarni te knjige ni možno kupiti.
Za več informacij se obrnite na založbo (v kolofonu levo) ali v kako drugo knjigarno.

Založba Primus
Zbirka Avtorji
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-7033-19-9
Leto izdaje izvirnika 2018
Urejanje Suzana Kramar Dodič

Tehnične lastnosti
mehka vezava
22 x 14 cm
390 g
290 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > leposlovni roman
slovensko leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Nina in Nadir sta srečna, zaljubljena tridesetletnika. Njuna zveza je harmonična in trdna, a vse se spremeni, ko eden od njiju med intimnejšim stikom s prijateljem prestopi prag zvestobe. Ko se vsak zase trudita najti izhod iz primeža nezadovoljstva in slabe vesti, nepričakovano odkrijeta, zakaj nikdar v življenju nista mogla biti dlje časa srečna. Pomoč iščeta pri učiteljih modrosti in ljubezni, a se kmalu izkaže, da tudi ti niso presegli človeške šibkosti ...

O AVTORJU
Rok Babnik se je rodil leta 1968 v Ljubljani. Po končanem študiju se je zaposlil kot inženir, a že od mladosti sta ga enako kot tehnika zanimali področji človekovih misli in nezavednega. Zadnjih osem let intenzivno vadi čuječnost (mindfulness) z učitelji nasledstvene linije Miguela Ruiza. Je ljubitelj glasbe, pisanja in potovanj. Potovanje gurujev je njegova prva izdana knjiga.

Recenzija Bukla

Na prvi pogled sta tridesetletna medicinska sestra Nina in njen srčni izbranec, računalniški strokovnjak Nadir, idiličen par. Toda bolj ko sčasoma med njima vznika želja po otroku, bolj začenjajo na plan prihajati drobci, zataknjeni v njuno osebno prtljago. Še bolj kot Nina je poln dvomov Nadir, saj se zaradi intenzivnega poglabljanja vase začenja zavedati vseh svojih slabosti. Vse skupaj na neki način še poslabša Ninin predlog, s katerim bi lahko njunemu skupnemu življenju vdahnila nov smisel. Nadira čakajo mnogi notranji boji, vendar tudi navidezno bolj sproščeni in na trenutke celo lahkomiselni Nini ni lahko. Bosta na poti vase in k skupni sreči zbrala dovolj moči in ljubezni, da premagata ovire in predsodke družbe? Avtorjev prvenec je ustvarjen z obilo preciznega občutka za tekočo, vabljivo zgodbo, dodatno vrednost pa delu podarja še obilje vtkanih življenjskih modrosti.

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 144

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...