Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Ujetnica pragozda

Resnična zgodba svetovne popotnice in iskalke resnice
Katja Brvar
Ujetnica pragozda
24,90 € 24,90 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa 0,75 € se prijavite ali registrirajte
Na zalogi, dobava 1-5 delovnih dni

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba samozaložba
Leto izdaje 2021
ISBN 978-961-07-0739-4

Založnik o knjigi

Resnična zgodba tke popotovanja znotraj različnih svetov − od kriminalcev do Indijancev, od krščanstva do šamanizma, od drog do rastlin moči, od čarovnic do preprostih ljudi, od vsakdanjega do paranormalnega. Pišejo se avanture in uvidi, ki so neustavljivo iskalko resnice pahnili na kolena in jo pripeljali do prenehanja z ubadanjem o misterijih življenja.

Avtorica je kot prva belka imela priložnost živeti z indijansko družino Kogi, ki ji je v kolumbijskem gorovju predalo pomembno sporočilo namenjeno zahodnemu svetu. Pristen stik z njimi je v avtorici vzbudil željo po učenju tudi z drugimi starodavnimi plemeni, zato je postala hvaležna učenka domorodskih modrosti in učenka amazonskih rastlin. Toda v Peruju sredi pragozda se je ujela v usodno past in življenje se ji je obrnilo na glavo!

Pozor: knjiga ni za vsak želodec ali um, je pa za vsako srce.

Namenjena vsem, ki nas zanima napeto branje in ne-konvencionalno raziskovanje notranje in zunanje dimenzije sveta.

Recenzija Bukla

Deset let samostojnega »solo« popotovanja po številnih oddaljenih in eksotičnih destinacijah širnega sveta, dobesedno čez hribe in doline, čez puščave in skozi pragozdove, po velikih mestih in osamljenih zaselkih, v iskrenih pogovorih in sobivanju z lokalnimi prebivalci in drugimi popotniki, je Katji Brvar, mladi kulturologinji, poleg resnih telesnih in umskih preizkušenj prineslo tudi mnogo duhovnih spoznanj. Pot jo je nesla čez Afriko, Azijo, Srednjo, Severno in Južno Ameriko, pa tudi v Avstralijo in druge manjše države Oceanije. Spoznala je mnogo starodavnih plemen, imela priložnost živeti z indijansko družino, srečala se je s posvečenimi šamani in tudi pravimi kriminalci, s čarovnicami in preprostimi ljudmi, učila se je opazovati naravo, uporabljati zdravilne moči rastlin, sobivati z živalmi, in četudi so jo grizle gigantske mravlje in strašile tarantele, ni izgubila srčnosti in korajže. A tudi najpogumnejše punce se lahko sredi amazonskega pragozda ujamejo v past in življenje se jim za nekaj časa obrne na glavo! Ampak … življenje nas vedno vodi natanko tja, kamor je potrebno.

Beti Hlebec, Bukla 163

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...