Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Vse od predaje

Julie Anne Long
Vse od predaje
12,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Hiša knjig, založba KMŠ
Leto izdaje 2016
ISBN 978-961-6982-80-1
Naslov izvirnika Since the Surrender
Prevod Anja Bakan

Tehnične lastnosti
mehka vezava
17,5 x 10,5 cm
300 g
446 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > zgodovinski roman
leposlovje > ljubezenski roman
ameriško leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

NEUSTRAŠEN. ZVEST. GENIALEN. NEUSMILJEN.

O angleškem vojnem heroju, stotniku Chasu Everseaju, je venomer slišati same srčne besede, toda v življenju vseh Everseajevih se na žalost pojavlja še ena beseda: težave. In za Chasa se težave pojavijo, ko prejme skrivnostno vabilo na srečanje v Londonu ... Tam pa se v živo sooči s spomini na svojo najhujšo pregreho iz preteklosti: Rosalind March, edino žensko, ki je nikakor ni mogel pozabiti.

Pred petimi leti je lahkomiselna, očarljiva lepotica hlepela po pozornosti mogočnega stotnika. Zdaj pa je Rosalind hladnokrvna in zbrana ženska, poželenje pa zadnje, kar bi ji hodilo po glavi. Njena sestra je skrivnostno izginila in Rosalind potrebuje Chasovo pomoč, da jo najde. Toda med raziskovanjem najtemnejših londonskih kotičkov se znova vžge dolgoletna tleča strast, prebudijo se spomini na stare bitke, Chase in Rosalind pa se znajdeta pred izzivom: se bosta vdala vročemu, globokemu poželenju in morda celo ljubezni?

Recenzija Bukla

V pivnici Pri prašiču in osatu je završalo. Milesu Redmondu, neukročemu samcu in bogatemu dediču, je pot vnovič prekrižala fantomska in prevzetna lepotica Cyntia Brightly. Oba sta godna za poroko, a povsem neprimerna drug za drugega. Vsaj tako pravijo njegovi starši in njegov razum. A kako se upreti poželen ju, ki obema naježi kožo vsakič, ko se srečata? En poljub, namenjen njegovemu maščevanju njej, eno provokativno darilo in igra se usodno spremeni. V Ljubimcu brez primere, drugem delu serije Pennyroyal Green o prigodah iz življenja aristokratov na angleškem podeželju je avtorici uspela domiselna in lahkotna zgodovinska romanca, ki vas bo hkrati nasmejala in spravila v solze.
Motiva italijanskega pejsaža s kravami in angelom v muzeju Montmorency Chase Eversea ne vidi prvič. Prav tako se spominja omamnega vonja vrtnic. Ki pripada njej. Vendar očarljiva Rosalinda March tokrat ne išče njegove ljubezni kot pred petimi leti, k stotniku Chaseu je prišla po pomoč zaradi skrivnostnega izginotja njene sestre. In angela z Rubinettove slike je že videl v drugačni podobi naslikanega na stropu ene od soban javne hiše. Kakšno povezavo ima izginotje Rosalindine sestre s sliko? Bosta med razreševanjem uganke gospa March in Chase Eversea podlegla strasti, ki očitno še vedno tli med njima? Vse od predaje je vznemirljiva zgodovinska romanca z ravno pravšnjim pridihom erotike in kriminala.

Diana Volčjak, Bukla 127-128

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...