Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Izviri vedrine

Silva Matos
Izviri vedrine

Zaradi različnih vzrokov v Buklini spletni knjigarni te knjige ni možno kupiti.
Za več informacij se obrnite na založbo (v kolofonu levo) ali v kako drugo knjigarno.

Založba Družina
Leto izdaje 2020
ISBN 978-961-04-0650-1
Fotografije Andrej Šegula
Spremna beseda Edi Kovač

Tehnične lastnosti
mehka vezava
21 x 14 cm
131 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

Silva Matos je univ. diplomirana psihologinja in terapevtka. Je tudi avtorica številnih knjig: Spodbujanje ustvarjalnosti (1994), Utrinki življenja (2012), Ustvarjalni ogenj je v vsakem človeku (2014) in Nevidne vezi (2018).

Silva Matos je človekoljub, ki je svojo življenjsko pot posvetila odnosom. Za seboj ima bogato poklicno pot. Bila je voditeljica številnih seminarjev, predavanj, delavnic, danes pa se posveča predvsem ljudem v stiski, jim pomaga in jih spodbuja k ustvarjanju dobrih medčloveških odnosov ter svetuje o možnostih za razvoj lepšega, smiselnega, bolj odprtega in polnega načina življenja.

V pričujoči knjigi Izviri vedrine piše o sebi, o ljudeh, ki jih ima rada, o ustvarjalnosti človeka, ki išče, njegovi tenkočutnosti in spoštovanju, o njegovem hrepenenju po tem, kar je, o odnosih, lepoti in grenkobi življenja, razvoju duha, in nenazadnje o ljubezni, ki premaga vse in pomirja dušo.

Recenzija Bukla

Diplomirana psihologinja in izkušena terapevtka Silva Matos, ki je svojo življenjsko pot posvetila odnosom, je avtorica številnih knjig, ki na tak in drugačen način pomagajo ljudem v stiski. Njeno najnovejše delo je posvečeno pisanju o sebi, o ljudeh, ki jih ima rada, o človekovi ustvarjalnosti, spoštovanju, lepoti in grenkobi življenja, razvoju duha in ljubezni. Zbirka kratkih premišljevanj, vtisov in literarnih izpovedi je polna njenih doživetij in spominov na trenutke, ki so jo tako ali drugače premaknili, ob katerih skuša avtorica dozoreti in se skupaj z bralcem poda na prav posebno popotovanje. Spregovori o odnosih, v katerih se pogosto pojavljajo konflikti, čeprav si želimo, da bi bili idilični in polni veselja, a ravno prepreke nas lahko popeljejo na pot modrosti, sprejemanja in sočutja. Skozi zapise se potaplja v globine človekovega razumevanja in se v trenutkih največje stiske zateka k Bogu, ki ji je v uteho; v njem najde tudi moč za sočutje in prebujanje duše.

Beti Hlebec, Bukla 154

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...