Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Kaj je rekel Bog

25 strnjenih sporočil iz knjige Pogovori z Bogom, ki bodo spremenila vaše življenje in svet
Neale Donald Walsch
Kaj je rekel Bog

Zaradi različnih vzrokov v Buklini spletni knjigarni te knjige ni možno kupiti.
Za več informacij se obrnite na založbo (v kolofonu levo) ali v kako drugo knjigarno.

Založba Gnostica
Leto izdaje 2014
ISBN 978-961-229-126-6
Naslov izvirnika What God Said
Podnaslov izvirnika The 25 Core Messages of Conversations with God That Will Change Your Life And the World
Leto izdaje izvirnika 2013
Prevod Jedrt Maležič
Urejanje Suzana Kramar Dodič, Jurij Popov

Tehnične lastnosti
mehka vezava
23 x 14 cm
520 g
422 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

»V redu, torej trdite, da ste se neposredno pogovarjali z Bogom, zato nam povejte … Kakšno je Božje sporočilo svetu?«

Govorec je bil svetovno znani voditelj najpriljubljenejše jutranje televizijske oddaje v Ameriki in od mene je zahteval, naj odgovorim na največje vprašanje vseh časov. »Bi lahko odgovorili v stavku ali dveh?« je še vprašal. »Na voljo imava približno trideset sekund.«

Um mi je podivjal. Le kako bi lahko v tridesetih sekundah povedal nekaj, kar bi zaobjelo bistvo tega, kaj Božanstvo želi, da bi svet vedel? Nato sem naglo in bliskovito v mislih zaslišal Božji odgovor. Zamežikal sem in naznanil nekaj, kar je presenetilo celo mene.

»Pravzaprav lahko sporočilo strnem v pet besed.«

Voditelj je privzdignil obrvi in za nanosekundo izkazoval nejevero, nato pa z zamrznjenim obrazom rekel v kamero: »Tako torej. Dame in gospodje, prisluhnite Božjemu sporočilu svetu od človeka, ki pravi, da se sporazumeva z Božanskim … v petih besedah.«

Zazrl sem se naravnost v kamero in ponovil besede, ki so mi bile pravkar podane:

»Povsem narobe ste me razumeli.«


Ko je ljudi navdihovala njegova serija devetih knjig z naslovom Pogovori z Bogom, so številni prosili Neala Donalda Walscha, naj poišče pot, kako bi strnjeno podal najbistvenejše odlomke božjega sporočila.

Rezultat tega je besedilo, ki podrobno opisuje in širi prav tisto, kar moramo vedeti o življenju in o tem, kako ga živeti. Walsch v knjigi Kaj je rekel Bog svoje številne večletne pogovore izostri še bolj osredotočeno kot prej in spodbuja bralce, naj postavijo versko in kulturno ujetost ob stran. To počne, da bi življenje izkusili kot zmotljiva človeška bitja z odprtim umom, odprtim srcem in vsezajemajoče, ob tem pa gradili, širili in bogatili svojo starodavno zgodbo.

Recenzija Bukla

Kogar je navdušila že Walscheva knjiga Pogovori z Bogom, bo v tokratni dobil še več: pisatelj je ob njenem snovanju znova »poprosil« Boga, naj mu razodene vse tisto, kar bi morala človeška rasa vedeti, če želi obstati ter polno in svobodneje živeti. Walsch pred bralca strnjeno naniza petindvajset božjih sporočil, ki lahko posamezniku služijo kot odlična popotnica skozi vsakdanjik, kot pomiritev v stresnih situacijah ter predvsem kot smerokaz na potovanju do samega sebe. Vsako od petindvajsetih sporočil avtor knjige podrobno razčleni, predstavitev pa konča z nasveti za uporabo posameznega sporočila v vsakdanjem življenju. Bralec lahko knjigo bere od začetka do konca, lahko pa jo uporablja tudi kot dnevni navdih in jo prebira le po delčkih, tam, kjer se mu v danem trenutku odpre po naključju. Njena sporočila so namreč tako univerzalna, navdihujoča in pomirjujoča, da pridejo prav kadar koli in kjer koli!

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 104

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...