Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Šola Luči

Pot do Resnice
Petra Dobnikar, Uroš Dobnikar
Šola Luči
27,00 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Skrivnost
Leto izdaje 2016
ISBN 978-961-6936-57-6

Tehnične lastnosti
mehka vezava
23 x 16 cm
480 g
260 strani
Tip knjige
osebna rast
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

O knjigi

Draga bralka, dragi bralec!
Knjiga je nastajala več let. V njej so zapisani Zakoni življenja, vzorci človeškega delovanja in kako se prebuditi iz nevednosti v razumevanje življenja. Opisano je, kako odpreti življenjsko silo svoje notranjosti in se zbuditi v popolnem zavedanju. Knjiga te nauči povezati se s svojim višjim Jazom in uporabljati moči zdravljenja in ljubezni. Pokaže ti pot do osvoboditve sebe in svojega življenja. Knjiga želi pomagati človeku, da se reši vsega trpljenja. Jasno da vedeti, da spreminjanje zunanjega sveta ne rodi sadov srečnejšega življenja. Pelje te vse do jedra, v sam izvor vsega. Pokaže ti, kje se skrivajo tvoje bistvo, zdravilo, tvoj potencial, in te nauči na široko odpreti vrata te zakladnice. Prikaže ti, kako zelo enostavna je Resnica, in hkrati, kako težko je človeku poseči po tej Resnici, tem zdravilu.

Recenzija Bukla

Če se nauki za lepše in polnejše življenje do zdaj nikakor niso usidrali v vaše bistvo, bo po branju te knjige vse precej drugače, saj je napisana zelo dovršeno in sistematično, obenem pa tudi zelo občuteno. Avtorja nas najprej soočita z dobro poznanimi zakoni vzroka in posledic ter nas streznita s spoznanjem, da si prav vse tegobe tega sveta nakopljemo sami. Zunanji svet je le odsev naših notranjih prepričanj, zavor in blokad, zato nam predstavita številne vzorce, ki so posejali seme negativnega delovanja, nato pa nas v nadaljevanju spodbudita, kako naj razmišljamo in ravnamo po novem. Ponudita nam razlage o moči svobodne volje, delovanju našega uma in duhovnih sil ter nas na koncu bodrita z ogromno praktičnimi nasveti za osebnostno prebujenje. Vsebina te vsestransko uporabne knjige z vsako stranjo dokazuje, da sta avtorja – Petra je akademska pianistka in profesorica klavirja, Uroš pa kirurg travmatolog v UKC Maribor – vanjo vključila ogromno znanja in osebnih izkušenj, predvsem pa obilo empatičnosti, zaradi katere napisano (še) laže nagovori in osvoji vse iskalce temeljnih življenjskih resnic.

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 126

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...