Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Vožnja v svobodo

21 korakov, kako premagati strahove na poti k uresničitvi svojih sanj
Nataša Kogoj
Vožnja v svobodo
19,90 € 19,90 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa 0,60 € se prijavite ali registrirajte
Rok dobave 2-10 delovnih dni, na zalogi pri dobavitelju

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba samozaložba
Leto izdaje 2017
ISBN 978-961-285-819-3
Ilustracije Neža Mulej

Tehnične lastnosti
mehka vezava
21 x 14,5 cm
310 g
234 strani
Tip knjige
osebna rast
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

O knjigi

21 korakov kako premagati strahove na poti k uresničitvi svojih sanj! Vsak izmed nas se kdaj znajde v križišču življenja. Ko ne vemo, v katero smer bi zapeljali, se obotavljamo, ali nas je strah, ker ne vemo, kaj nas čaka za vogalom. V pričujoči knjigi boste dobili odgovore na svoje dileme, strahove, vprašanja. Dobili boste napotke za praktične vaje in jasne korake, s pomočjo katerih boste hitro in varno zapeljali v svobodo.

AVTORIČIN NAGOVOR:
Nekateri že veste, da je moja strast moj motor. To so bile moje dolgoletne sanje, ki sem si jih pri svoji 45 letih tudi uresničila. Nisem si mislila, da mi bodo vožnje z motorjem toliko dale. Vsakič, ko se odpeljem, zadiham svobodo. Včasih preizkušam kje so moji limiti in spet drugič, lenobno vozim skozi pokrajino, zaznavam njen vonj, čutim veter, sem v stiku s seboj in vsem kar je…in takrat se mi porajajo prebliski, ki jih, kot rdečo nit, delim z vami v knjigi.
Zakaj ta knjiga? K pisanju so me spodbudile knjige, ki sem jih brala in govorijo o osebni rasti, uspehu, sanjah. Odlične so, ponujajo korake, modrosti, dajejo nasvete…veliko sem se naučila iz njih in sem za to zelo hvaležna. In istočasno mi je nekaj manjkalo. Manjkala mi je osebna nota. Kaj mislim z osebno noto?
Na primer: s kakšnimi ovirami, dvomi, strahovi, nemočjo…so se avtorji soočali na sovji poti k uspehu, na svoji poti sanj. Spraševala sem se ali sem mogoče edina, ki dvomim, omahujem, ne vem kako naprej, sem prestrašena ter obupujem in bi na trenutke najraje odnehala? Sem edina, ki imam občutke krivde, če ne delam v vsakem trenutku kot pišejo, priporočajo oziroma zahtevajo, če želiš biti res uspešen? Ali mi potem ne bo uspelo, ker danes nisem zgodaj vstala in najprej meditirala? Ali pa, ker sem si v nedeljo vzela prost dan…z občutki krivde, češ Nataša, tisti najbolj uspešni, niso zabušili niti trenutka. Je res tako? Noben ne piše o tem. Jaz pa imam toliko vprašanj in izzivov. Zato sem se odločila, da bom pisala o svoji izkušnji, moji poti, mojih rešitvah.
Knjiga je kot priročnik. Vsebuje tudi konkretne vaje, ker vem, da se iz lastnih izkušenj največ naučimo. Pomagala pa sem si tudi z znanji in izkušnjami, ki jih imam kot dolgoletni licenčni NLP trener in coach, kot družinska terapevtka, vaditeljica joge in tehnik za harmonizacijo telesa in duha in ne nazadnje kot licenčni transformativni DreamBuilder coach.


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...