Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Zberi pogum

Cheryl Strayed
Zberi pogum
16,95 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Mladinska knjiga
Leto izdaje 2016
ISBN 978-961-01-4320-8
Naslov izvirnika Brave enough
Prevod Sandra Šukarov

Tehnične lastnosti
trda vezava
18,5 x 15 cm
280 g
149 strani
Tip knjige
aforizmi in anekdote
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

Tehtala sem, kaj mi ostane.
Vedela sem, da je ena sama možnost.
Kakor zmeraj.
Da grem naprej.


Avtorica velike svetovne in slovenske uspešnice Divja je navdušena zbiralka citatov. Pravi, da ji tisti najljubši vsak po svoje kažejo pot skozi življenje. Ker je tudi sama že napisala in doživela marsikaj, je v tej darilni knjižici zbrala stavke iz lastnih objavljenih knjig, intervjujev in esejev, za katere upa, da bodo lahko zbistrili misli, zatrli dvome in vlili pogum vsem, ki to potrebujejo. Ker so iskreni, duhoviti in brez dlake na jeziku, ni dvoma, da bo njen namen dosežen.

Recenzija Bukla

Cheryl Strayed, avtorico epske pustolovščine Divja, v kateri opisuje svoje življenje in razloge, ki so privedli do tega, da se je podala na več tisoč kilometrov dolgo Pacifiško pohodno pot, seveda prav dobro poznamo tudi pri nas. Zberi pogum je njena nova knjižica, ki je izšla nedavno, gre pa za darilno izdajo, v kateri je avtorica zbrala izreke in rekla, ki jih je tako ali drugače zbirala že dolgo časa, vse pa je že davno nazaj začelo s prvim, ki se glasi: »Ljubi mnoge, zaupaj redkim in vselej veslaj v svojem kanuju« in ji je še zmeraj med najljubšimi. Izreki, ki tu in tam preraščajo tudi v kratke zgodbice, pa niso le kratke inspiracije za življenje, ampak tudi različne in zelo neposredne avtoričine modrosti, denimo razlogi, zakaj ljudje skačejo čez plot, zakaj je treba povedati, če človek spi še s kom drugim razen s tistim, ki misli, da spi samo z njim ipd. Dopadljiva, mestoma brutalno iskrena knjižna kolekcija.

Samo Rugelj, Bukla 126

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...