Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Pripovedovalka zgodb

365 inspiracij državljanov sveta in zgodba o poti do sebe
Patricija Turnšek
Pripovedovalka zgodb
33,00 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba SASA
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-94460-0-3
Leto izdaje izvirnika 2018
Prevod Patricija Turnšek
Urejanje Patricija Turnšek

Tehnične lastnosti
trda vezava
22 x 16 cm
560 g
275 strani
Tip knjige
dnevnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika
leposlovje > kratka proza
slovensko leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Pripovedovalka zgodb je Sašin avtobiografski zapis o poti do lastne transformacije. Gradil se je vse življenje, finaliziral pa v zadnjem letu s Projektom 365 dni z mojimi globalnimi inspiratorji ter se na koncu v zadnjih 31 dneh romanja po španskem Caminu strnil v simpatičen, izkustven priročnik za osebno transformacijo. Razsežnost Pripovedovalki zgodb doda 365 navdihujočih zgodb državljanov sveta, ki jih je Saša na svoji poti čez vse celine srečala v zadnjem letu in simbolizirajo dokaz, kako zelo smo si državljani sveta podobni med seboj. Ne glede na vero, kulturo, barvo kože ali geografsko oddaljenost si vsi želimo biti ljubljeni in sprejeti s tem, kar avtentično čutimo, da smo, brez obsojanja in želje okolice po spremembi.

Recenzija Bukla

Nekega jutra se je Saša Božič odločila, da prekine dotedanjo poklicno pot in izstopi iz korporativnega okolja, iz tovarne, kot temu pravi, in postane wellness coachinja, inspiracijska govornica, pripovedovalka zgodb in samostojna podjetnica. Vzela si je leto zase, za delo na sebi, za razmis­lek o lastni prihodnosti in za začrtanje nove poti. Sicer žena in mati dveh sinov je začela potovati po svetu, organizirati delavnice, vmes pa je nabirala zgodbe in nauke tistih, ki so ji prekrižali pot – največkrat vsakdanjih ljudi, včasih tudi koga znanega. In tako se je rodila knjiga Pripovedovalka zgodb, odprta pozitivnim sporočilom, ki jih je treba včasih vztrajno iskati, spet drugič pa jih je toliko kot bilk na travniku. Med 365 modrostnimi utrinki se vije tudi dnevnik enaintridesetih dni s priljubljene rekreacijsko-duhovne poti Camino.

Žiga Valetič, Bukla 145

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...