Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Tridesetletnica

ali sočne skrivnosti sodobne ženske v tridesetih
Maja Kremesec
Tridesetletnica
14,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Karantanija
Leto izdaje 2015
ISBN 978-961-275-131-9
Spremna beseda Maja Nemec
Urejanje Maja Nemec

Tehnične lastnosti
mehka vezava
20 x 13 cm
220 g
135 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
ljubezen in spolnost
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

O knjigi

To ni samo še ena knjiga o ženskah in tem, kako morate živeti ter kaj spremeniti, da boste srečnejše. Nikakor. Pred vami je mnogo realnejša in predvsem zabavnejša knjiga, v kateri avtorica brez dlake na jeziku in z nadvse pikrim humorjem spregovori o vseh sočnih »ženskih« tematikah, s katerimi se ženske vsakodnevno srečujejo, pa tudi o moških – tistih moških, ki imajo privilegij, da si življenje lahko delijo s tridesetletnico. Tridesetletnica vas bo očarala s preprostimi, a realnimi dejstvi, ki veljajo za vse ženske.

Recenzija Bukla

Maja Kremesec je v nekaj poglavjih avtobiografsko strnila in izpostavila ključne »skrbi« sodobnih tridesetletnic: »kruta jutra«, prometno udejstvovanje, prijatelji, diete in športne aktivnosti, moški ... Knjiga je pravi leksikon za tiste, ki tridesetletnic ne razumejo povsem (s posebej poudarjenimi nasveti za ravnanje za moške), obenem pa »jabolko spoznanja« za tridesetletnice, ki si nekaterih dejstev še niso želele priznati. Lično oblikovana in razgibana knjiga bo prebrana na mah, saj je avtoričin jezik tekoč in kratkočasen, vsebina pa na realnih tleh (z nekaj pretiravanji in stereotipi za nazornost ter boljše razumevanje), posejana je s koristnimi nasveti, vseskozi pa iskrena glede dobrih in slabih lastnosti žensk v tridesetih letih. Odlična knjiga za darilo in osebno rabo nam resnice o tridesetletnicah (in tam okoli) podaja na zabaven in razumljiv način.

Klara Jarc, Bukla 118-119

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...