Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Šamansko potovanje

Praktični vodnik terapevtskega šamanizma, 1. del
Paul Francis
Šamansko potovanje
25,00 € 25,00 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa 0,75 € se prijavite ali registrirajte
Na zalogi, dobava 1-5 delovnih dni

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba Chiara
Leto izdaje 2022
ISBN 978-961-7060-82-9
Naslov izvirnika The shamanic journey
Leto izdaje izvirnika 2016
Prevod Irena Pan

Tehnične lastnosti
mehka vezava
23 x 15 cm
320 g
203 strani
Tip knjige
osebna rast
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

Šamansko potovanje je prva knjiga iz zbirke o terapevtskem šamanizmu, v katerem je psihoterapevt in šamanski praktik Paul Francis združil elemente psihoterapije in izvornega šamanizma, ki ga je v 70. letih prejšnjega stoletja na podlagi preučevanja staroselskih kultur razvil antropolog Michael Harner.

V njej ponuja odgovore, kako lahko s pomočjo najstarejših duhovnih praks, kar ji pozna človeštvo, ponovno izkusimo globoko povezanost s svojim pravim bistvom, drugimi in vsem, kar obstaja. Šamanizem ni religija, ne pozna dogem, svetih knjig in duhovnikov, temveč temelji na neposrednem osebnem izkustvu. Zato je ta knjiga praktični, etični in izkustveni vodnik, s katerim boste lahko tudi sami odkrivali skorajda izgubljeno starodavno modrost šamanskih in animističnih praks, ki lahko pomagajo zapolniti čustveno in duhovno praznino, ki jo je seboj prinesel sodoben način življenja.

Preverite tudi spletno stran Three Raven College šamanizma in animizma, kjer avtor študente z vsega sveta poučuje terapevtski šamanizem.

V knjigi boste našli:

opis šamanske filozofije in razvoja šamanizma,
razlago šamanskega spodnjega, srednjega in zgornjega sveta,
vaje in preprosta navodila, kako postopoma začeti s šamanskimi potovanji,
kako se povezati in poglobiti odnos z Živaljo Moči,
kako si razložiti pomen in simboliko šamanskih potovanj,
kako izvesti osnovno šamansko zdravljenje.

»Ta knjiga vas bo, če ji boste dovolili, popeljala na potovanje. Lahko boste izkusili zdravilno moč šamanizma in pred vašimi očmi se bo odprl svet izjemnih potencialov in možnosti. Za to ne potrebujete kakšnih posebnih talentov ali moči, le odprt um. Korenita sprememba vašega življenja na bolje je še najmanj, kar se vam lahko zgodi. Lahko pa je tudi korak k ozdravljenju sveta. Ničemur v tej knjigi vam ni treba 'verjeti', kot tudi ne čemurkoli, kar vam o šamanizmu pripovedujejo drugi. Knjiga je zgolj niz predlogov in vaj, ki jih lahko preizkusite, ter idej, o katerih lahko razmislite. Če boste to storili in odkrili, da pri vas delujejo, boste sami spoznali resnico o šamanizmu, saj ga boste dejansko osebno izkusili.«

Paul Francis

Recenzija Bukla

Psihoterapevt in šamanski praktik Paul Francis je združil svoja znanja in razvil terapevtski šamanizem; ta vključuje elemente psihoterapije in izvornega šamanizma, ki ga je razvil antropolog Michael Herer. Praktični priročnik vas korak za korakom vodi skozi osnovna načela in prakse terapevtskega šamanizma. Vključuje tudi vrsto vaj, ki vam bodo pomagale začeti in vas odpeljale na šamansko potovanje, pa tudi tehnike in prakse, s katerimi si lahko pomagate pri ustvarjanju povezav s sabo in vsem, kar vas obdaja, ter pri zapolnitvi notranje praznine, ki jo je prinesel sodobni način življenja. Kot zapiše avtor v uvodu, je knjiga zgolj niz predlogov in vaj, ki jih lahko preizkusite, ter idej, o katerih lahko razmislite. Šele ko boste imeli osebno izkustvo, boste spoznali resnico o šamanizmu. Zaradi takih stavkov deluje knjiga zelo iskreno in stvarno, kar je v poplavi praznih obljub raznih duhovnih učiteljev osvežujoča sprememba.

Gordana Granatir, Bukla 168

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...