Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Zdravljenje s kisikom

Barbara Černe
Zdravljenje s kisikom

Zaradi različnih vzrokov v Buklini spletni knjigarni te knjige ni možno kupiti.
Za več informacij se obrnite na založbo (v kolofonu levo) ali v kako drugo knjigarno.

Založba Ara
Leto izdaje 2015
ISBN 978-961-6861-32-8
Leto izdaje izvirnika 2015
Urejanje Jože Vetrovec

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19,5 x 12,5 cm
210 g
208 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
šport in zdravje > zdravo življenje in alternativna medicina

Povej naprej

Založnik o knjigi

Ta knjiga odgrinja veličino nevidnega zdravnika – kisika. Od vseh hranil, ki jih naše telo potrebuje, je le eden, kisik, tako nujno potreben, da bi brez njega umrli v nekaj minutah. Na kisik običajno ne gledamo kot na ključno hranilo. Kot velja za vsa hranila, velja tudi za kisik, da njegovo pomanjkanje vodi do slabosti, bolezni ali obolenja. A kisik ni le ključno hranilo; je tudi nevidni zdravilec s precej dolgimi rokami.

V tej knjigi opisane različne vrste kisikovih terapij, ki jih v Evropi uporabljajo že desetletja, vas bodo morda navdušile za nove pristope k zdravljenju najrazličnejših obolenj … od takšnih blagih, kot so kožne alergije, do bolezni nove dobe, kot sta sindrom kronične utrujenosti in fibromialgija, pa vse do najtežjih, kot so možganska obolenja, aids, rak in številne druge.

Recenzija Bukla

Kisik je nujno potreben za to, da lahko živimo. Avtorica knjige pa ga predstavi kot nevidnega zdravilca (različne terapije) pri mnogih (tudi težkih) boleznih, kot so npr. aids, rak, Chronova bolezen, opekline, sladkorna bolezen idr. Pravi, da smo, kar jemo, pijemo in kar dihamo. Hrana ni poglavitni vir energije, ki daje gorivo našemu telesu, pač pa kar 90 % energije daje telesu kisik, samo preostanek pa hrana in voda. Dobitnik Nobelove nagrade dr. Otto Warburg je povedal, da tehnike globokega dihanja dvigujejo raven kisika v celicah in so najpomembnejši dejavnik, da živimo energijsko polno življenje brez bolezni. Mnogi zdravniki poročajo o uspešni uporabi oksidativne terapije, ki jo avtorica tudi zgodovinsko predstavi. Sklene takole: »Ljudje so /…/ siti čarobnih tablet, vse bolj jih zanimajo holistični in naravni pristopi k zdravljenju bolezni, zato je le vprašanje časa, kdaj bo ozon prišel »na svoj račun«.

Sabina Burkeljca, Bukla 109

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...