Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Postanite super mami

Marion Grillparzer, Karin Riesterer
Postanite super mami

Zaradi različnih vzrokov v Buklini spletni knjigarni te knjige ni možno kupiti.
Za več informacij se obrnite na založbo (v kolofonu levo) ali v kako drugo knjigarno.

Založba Tehniška založba Slovenije
Leto izdaje 2014
ISBN 978-961-251-390-0
Naslov izvirnika Mamas Survivalbuch
Leto izdaje izvirnika 2013
Prevod Goran Šiška
Urejanje Petra Fröhlich

Tehnične lastnosti
trda vezava
23 x 17 cm
600 g
201 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
družina, vzgoja in izobraževanje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Vse mame se verjetno sprašujemo isto: Kako naj si izborimo prostor za družino, poklic, prijatelje in tudi zase, pri tem pa ne izgubimo živcev ter ohranimo očarljivost in dobro voljo?

Otroci potrebujejo pozornost, vendar tudi mama potrebuje nekaj časa zase. Materialne stvari nam omogočajo visok življenjski standard, smisel življenja pa je čas, ki ga namenimo drug drugemu. Z otroki, ki počasi odraščajo in postajajo vedno bolj samostojni, lahko delite vesele in žalostne trenutke, pa tudi veliko opravil.

S pomočjo te knjige boste na novo preučile in premislile, kako načrtovati delo in odmore, prebrale nasvete, ki vam bodo v pomoč pri vzgoji, kuhanju, lepem vedenju za mizo, organizaciji gospodinjstva in pospravljanju. Zadnje poglavje pa je samo vaše. To je scenarij za vaše prihodnje življenje, v katerem bo vse tako, kot si boste sami želeli, in ta scenarij boste napisali vi sami.

Recenzija Bukla

Biti mama, je eden najbolj zahtevnih in najbolj zadovoljujočih »poklicev«, ki pa ga je včasih težko uskladiti s kariero, družabnim življenjem in neštetimi vsakdanjimi obveznostmi. Iskanje ravnotežja med tem, kar je dobro za otroke, in tem, kar je za starše »lažje«, ni preprosto. Zelo praktično in s številnimi primeri so obdelane teme, kot so pozornost, permisivnost, odvisnost od elektronike, čas za učenje, iskanje varušk, prehrana in nakupovanje, gospodinjska opravila ter mnoge druge. V vsakem poglavju najdemo tudi test za samoanalizo, ki nam med drugim pokaže možnosti in vzgojne prijeme ter številne vaje, ki pomagajo pri postavljanju ciljev in samozadovoljstvu.

Klara Jarc, Bukla 109

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...