Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Samooklicani

Krvave sledi HŠP-jevcev. Kriminalni roman
Samo Javornik
Samooklicani

Zaradi različnih vzrokov v Buklini spletni knjigarni te knjige ni možno kupiti.
Za več informacij se obrnite na založbo (v kolofonu levo) ali v kako drugo knjigarno.

Založba Primus
Zbirka Avtorji
Leto izdaje 2020
ISBN 978-961-7090-39-0

Tehnične lastnosti
mehka vezava
22 x 14 cm
690 g
530 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje
leposlovje > kriminalni roman
slovensko leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

V knjigi Samooklicani, Krvave sledi HŠP – jevcev je z lucidno prodornostjo in obilo črnega humorja opisana druga plat medalje velikih samooklicanih duhovnov in finančnih gurujev slovenske družbe.

V vrtoglavem ritmu se menjavajo solze, znoj, kri in sperma – pa ne nujno v takšnem vrstnem redu. Licemernost slovenske družbe, duhovnost kot potrošni material, korupcija, zavist, škandali in vpetost v mednarodne kriminalne mreže. Kdo so slovenski samaritani, ki se z bleščečimi nasmeški izpostavljajo po raznoraznih sprejemih »Happy Shiny People« oz. HŠPjevci? Ne, to je zgolj zunanja bleščeča podoba navznoter praznih povprečnežev. Za denar so pripravljeni prodati lastno dušo in po potrebi tudi ubijati. Roman Samooklicani, Krvave sledi HŠP – jevcev je napeta kriminalka, ki zajema obdobje več kot tridesetih let, v katerih se življenja naših junakov skrivnostno prepletejo v nerazdružljivi gordijski vozel hrepenenj, frustracij, medijskih umorov, želja in interesov.

Dr. Samo Javornik je doktor ekonomskih znanosti.
V svoji dolgoletni poslovni karieri se je specializiral na področju finančnega prestrukturiranja podjetij. Opravlja funkcijo direktorja družbe, hkrati pa je predsednik in podpredsednik številnih strokovnih organov, nadzornih svetov, upravnih odborov in investicijskih odborov ter vodja in član mnogih projektnih skupin z različnih področij. Dr. Javornik je mojster Usui Reiki 3. stopnje in mojster mitološkega tarota. Zaključil je tudi diplomski študij psihološke astrologije ter diplomiral s tematiko karma v horoskopu. Njegovi knjigi Karma v horoskopu 1 in 2 sta leta 2018 izšli pri založbi Primus. www.samojavornik.si


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...