Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Koloidno srebro se vrača

Štefan Požlep
Koloidno srebro se vrača
24,90 € 24,90 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa 0,75 € se prijavite ali registrirajte
Na zalogi, dobava 1-5 delovnih dni

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba Ara
Leto izdaje 2022
ISBN 978-961-7115-13-0

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19,5 x 12,5 cm
350 g
334 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
šport in zdravje > zdravo življenje in alternativna medicina

Povej naprej

Založnik o knjigi

Knjiga dopolnjuje vsebino pred dobrimi štirimi leti izdane prve knjige o koloidnem srebru. Dvaindevetdesetletni avtor, ki vsako jutro in vsak večer skupaj s svojo dvaindevetdesetletno ženo srkne šilce svojega srebrnega napitka, si prizadeva, da bi koloidno srebro koristilo čim več ljudem. Knjiga je tudi odgovor na vprašanja in predloge, ki jih je dobil po e-pošti in v pogostih telefonskih klicih po izdaji prve knjige.

Vse pogostejše raziskave učinkov koloidnega srebra širijo področja njegove uporabe, čeprav uradna medicina ni spremenila svojega odnosa do njega. Še vedno ga zavrača ter skriva, da je bilo koloidno srebro edini antibiotik, ki so ga brez zakonskih omejitev legalno uporabljali za zdravljenje infekcijskih bolezni in okuženih operacijskih ran. Po potrebi so ga bolniki dobivali tudi intravensko, z injekcijo v žilo. Bilo je nepogrešljiva učinkovina družinske lekarne. Koloidno srebro pa je bilo in je poceni, torej nezanimivo za trg zdravil.

Knjiga ima neprecenljivo vrednost. V njej najdemo znanstveno potrjene koristnosti koloidnega srebra, načine njegove uporabe od prehlada do raka in ne nazadnje tudi popoln načrt, kako si sami izdelamo napravo za njegovo ustvarjanje. In vse potrebne tehnične napotke, kako to, kar ste ustvarili, tudi preverite.


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...