Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Anina kuhinja za najmlajše

Več kot 160 preizkušenih jedi za otrokovo prvo leto
Ana Žontar Kristanc
Anina kuhinja za najmlajše

Zaradi različnih vzrokov v Buklini spletni knjigarni te knjige ni možno kupiti.
Za več informacij se obrnite na založbo (v kolofonu levo) ali v kako drugo knjigarno.

Založba Artish
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-93983-4-0
Leto izdaje izvirnika 2015
Fotografije Kristijan Žontar

Tehnične lastnosti
mehka vezava
20 x 19 cm
550 g
175 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
kulinarika, dom in vrt > kuharski priročniki

Povej naprej

Založnik o knjigi

Več kot 160 preizkušenih kašic za otrokovo prvo leto. \'Anina kuhinja za najmlajše\' nas lepo popelje v novo obdobje dojenčka, ko začne bolj ali manj zvedavo okušati hrano, ki je tako pomembna za njegovo rast in razvoj. Pove nam, kdaj okvirno začeti uvajanje goste hrane in katero živilo je primerno za določeno obdobje.

Njeni recepti so preprosti, hkrati pa zanimivi in pestri. Knjiga bo zagotovo mnogim mamicam in očkom v pomoč pri vprašanju, katero hrano izbrati in kdaj jo ponditi svojemu dojenčku. V knjigi nam Ana ljubeče prikaže lastne izkušnje in dogodivščine ob hranjenju svojega malega Timona. Timon je živahen in zvedav dojenček in tudi preizkuševalec jedi v tej knjigi.

»Anina kuhinja za najmlajše nas lepo popelje v novo obdobje dojenčka, ko začne bolj ali manj zvedavo okušati hrano, ki je tako pomembna za njegovo rast in razvoj. Pove nam, kdaj okvirno začeti uvajanje goste hrane in katero živilo je primerno za določeno obdobje. Njeni recepti so preprosti, hkrati zanimivi in pestri. Knjiga bo gotovo mnogim mamicam in očkom v pomoč pri vprašanju, katero hrano izbrati in kdaj jo ponuditi svojemu dojenčku. V knjigi nam Ana ljubeče prikaže lastne izkušnje in dogodivščine ob hranjenju svojega malega Timona. Timon je živahen in zvedav dojenček in tudi preizkuševalec v tej knjigi. Želim, da našim dojenčkom, mamicam in očkom v veselje še naprej ustvarjata nove recepte.«
- Lidija Vizjak, patronažna medicinska sestra


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...