Založba | Harlekin No. 1 |
Leto izdaje | 2017 |
ISBN | 978-961-6008-50-1 |
Leto izdaje izvirnika | 2018 |
Fotografije | Primož Hieng |
Tehnične lastnosti
trda vezava
21,5 x 14,5 cm
330 g
104 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
kulinarika, dom in vrt > kuharski priročniki
trda vezava
21,5 x 14,5 cm
330 g
104 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
kulinarika, dom in vrt > kuharski priročniki
O knjigi
Jajca, ki jih z barvanjem, risanjem, pisanjem in drugimi tehnikami preoblikujemo v pirhe, pisanice, remenke, imajo izjemno in večpomensko vlogo ob praznovanju velike noči.
Človeška domišljija nima meja, ko gre za izjemno ustvarjalnost tistih, ki so poskušali tako ali drugače razumeti jajčno lupino kot površino za njeno poslikavo. Izpod rok gospodinj in tudi moških predstavnikov so nastajale in še nastajajo prave umetnine, ki bi jih lahko primerjali z mojstrovinami najvidnejših likovnih ustvarjalcev.
Sorodne knjige
-
Okusne, veganske & zdrave simpl sladice iz petih sestavin ali manj 55 5 enostavnih receptov in prehranskih nasvetov 25,00 € Dodaj v košarico
-
Odkrivajmo stare modrosti Hrana nove dobe: Fermentirana hrana, kombinacija hrane, kokosova maščoba, brezgutenska hrana, živa hrana 35,00 € Dodaj v košarico
-
Anina kuhinja za nosečnice in doječe matere Odgovori na najbolj pogosta vprašanja in več kot 100 preizkušenih receptov 19,90 € Dodaj v košarico
-
Anina kuhinja za malčke Več kot 100 preizkušenih in fotografiranih receptov jedi za otroke, starejše od enega leta 21,90 € Dodaj v košarico
-
Resnice in laži o hrani Z izvorno prehrano do boljšega zdravja in primerne telesne teže 19,90 € Dodaj v košarico
-
Diabetolog svetuje Diabetes tip 1 in 2, nosečniški diabetes, diabetična prehrana 24,50 € Dodaj v košarico
-
Domača kuhna pa to ali otroci obujajo zgodovino slovenske kulinarike; Pozabljeni recepti naših babic 24,99 € Dodaj v košarico
-
Fižol – na žlico, v solati, kot glavna jed in kot sladica Od ribničana in češnjevca do maslenca in adzukija; z receptom za slovito fižolovo torto 27,00 € Dodaj v košarico