Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Ozdravite svoj um

Vaš recept za celostnost s pomočjo medicine, afirmacij in intuicije
Louise L. Hay, Mona Lisa Schulz
Ozdravite svoj um

Zaradi različnih vzrokov v Buklini spletni knjigarni te knjige ni možno kupiti.
Za več informacij se obrnite na založbo (v kolofonu levo) ali v kako drugo knjigarno.

Založba Primus
Zbirka Louise
Leto izdaje 2017
ISBN 978-961-7033-07-6
Naslov izvirnika Heal your mind
Leto izdaje izvirnika 2016
Prevod Jernej Zoran
Urejanje Barbara Lipovšek

Tehnične lastnosti
mehka vezava
22 x 14 cm
460 g
400 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
šport in zdravje > zdravo življenje in alternativna medicina
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

O knjigi

Knjiga Ozdravite svoj um predstavlja nadaljevanje trislojnega zdravljenja, ki sta ga dr. Mona Lisa Schulz in Louise Hay predstavili v knjigi Vse je v najlepšem redu: ozdravite svoje telo s pomočjo medicine, afirmacij in intuicije.Tu se nanaša na različne vidike uma, od depresije, tesnobe in zasvojenosti do spomina, učenja in celo mističnih stanj.

V vsakem poglavju boste dobili »zdravilno izkušnjo« v okviru klinike »Vse je v najlepšem redu«, kjer dr. Mona Lisa preučuje primere in z medicinsko intuicijo razkriva težave – vsaka njena stranka ima svojstveno preteklost – , z Louise pa ponudi rešitve ter afirmacije, ki pomagajo okrepiti zdravje in dobro počutje.Kako ohraniti bistroumnost, poskrbeti za ravnovesje razpoloženja in nedotaknjen spomin, ko pa so naši možgani in telesa bombardirani z informacijami in vplivi z vseh strani? Knjiga je enkraten vir, ki združuje najsodobnejša znanstvena dognanja in sočutje ter modrost, in prinaša res uporabne odgovore.

O AVTORICAH

Mona Lisa Schulz, dr. med., je mednarodno priznana strokovnjakinja na področju medicinske intuicije in medicine na ravni um– telo. Je avtorica ali soavtorica knjig, bjavljenih v 27 jezikih, vključno z delom Vse je v najlepšem redu, ki ga je napisala z Louise Hay. Je doktorica medicine, specialistka na področju psihiatrije, obenem pa ima doktorat iz znanosti na področju možganov.

Louise L. Hay, avtorica mednarodne uspešnice Življenje je tvoje oz. Ozdravite!, je bila metafizična predavateljica in učiteljica, ki je več kot trideset let pomagala ljudem po vsem svetu odkrivati ter izkoriščati vse zmožnosti njihovih lastnih ustvarjalnih sil za osebnostno rast in samozdravljenje.


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...