Založba | Pivec |
Leto izdaje | 2015 |
ISBN | 978-961-6968-09-6 |
Fotografije | John Whittaker |
Prevod | Zala Stanonik |
mehka vezava
15 x 15 cm
460 g
288 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
kulinarika, dom in vrt > kuharski priročniki
Založnik o knjigi
Razlogi za brezglutensko dieto so različni: celiakija, alergija na pšenico, glutenska intoleranca ali preobčutljivost na gluten. Knjiga, ki je pred vami, bo odpravila vse dvome o dieti in vas popeljala po poti zdravega in zadovoljnega načina življenja brez glutena.
Ob mamljivih receptih za solate, juhe, prigrizke, glavne jedi, sladice in doma pripravljen kruh boste našli tudi napotke o shranjevanju živil in si zagotovili kuhinjo brez glutena.
Pomembni podatki o skritih virih glutena, o hrani, ki se ji je treba izogniti, in o različicah brez glutena so zapisani na začetku knjige, prav tako tudi osnovne informacije o celiakiji. Skrbno prelistajte knjigo in ugotovili boste, da so vam ne glede na dieto na voljo recepti za najljubše jedi (tudi pico in palačinke).
Iz vsebine:
Zajtrki in malice
Prigrizki in predjedi
Kruh in kvašene jedi
Glavne jedi
Priloge
Sladice
Sorodne knjige
-
Narava zdravi s hrano 2 Recepti s hladno stiskanim oljem in veliko zelenjave 24,00 € Dodaj v košarico
-
Fižol – na žlico, v solati, kot glavna jed in kot sladica Od ribničana in češnjevca do maslenca in adzukija; z receptom za slovito fižolovo torto 27,00 € Dodaj v košarico
-
Drožomanija Knjiga o peki kruha in peciva z drožmi - 4. dopolnjena in razširjena izd. 34,99 € Dodaj v košarico