Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Mamma mia

Italijanske jedi, kot jih pripravi nona
Frank Bordoni
Mamma mia

Zaradi različnih vzrokov v Buklini spletni knjigarni te knjige ni možno kupiti.
Za več informacij se obrnite na založbo (v kolofonu levo) ali v kako drugo knjigarno.

Založba Tehniška založba Slovenije
Leto izdaje 2012
ISBN 978-961-251-275-0
Naslov izvirnika Mamma mia
Podnaslov izvirnika Italian Food Like Mamma Used to Make
Leto izdaje izvirnika 2009
Prevod Beti Kerin
Urejanje Darija Volf Hribar

Tehnične lastnosti
trda vezava
22,5 x 20,5 cm
740 g
192 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
kulinarika, dom in vrt > kuharski priročniki

Povej naprej

Založnik o knjigi

Italijanske jedi so v sredozemski kulinariki najbolj priljubljene. V knjigi so zbrani čudoviti tradicionalni italijanski recepti, ki bodo zagotovo pričarali veselo vzdušje družinskih in prijateljskih srečanj.

Knjiga postopoma zajema srce in dušo Italije ter je avtentična turistična kulinarična spremljevalka, ki vam omogoča, da vase vsrkate in malo bolje razumete zgodovino, kulturo in strast te dežele. Zaradi nje si boste želeli nemudoma poleteti v Italijo, srkati chianti ob jezerih in se potopiti v slasten krožnik lokalnih specialitet. Predvsem pa si boste zaradi nje želeli kuhati in jesti.

Nič ne predstavlja Italije bolje kot njena kulinarika in nič ne predstavlja italijanske kulinarike bolje kot Mamma Mia.

Recenzija Bukla

Tradicionalni sredozemski (beri: italijanski) način prehranjevanja ne pomeni samo vnosa obveznega vira energije, pač pa zauživanje jedi za naše zahodne sosede pomeni tudi obvladanje umetnosti uživanja v hrani. In ko razmišljamo o italijanski hrani, seveda ne moremo mimo raznovrstnih, zaokroženih, pisanih, podolgovatih in svedrastih testenin na nešteto načinov. Med glavnimi jedmi seveda najdemo tudi pico, piščanca, ribe, kalamare in veliko mediteranske zelenjave, jajčevcev, bučk, paradižnikov, belušev in paprik. »Nonine recepte« je zbral priljubljeni televizijski kuhar. Slastno!

Renate Rugelj, Bukla 76

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...