Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Izšla je nova Bukla, številka 163

Izšla je nova Bukla, številka 163

Izšla je nova številka Bukle, brezplačne revije o dobrih knjigah.

V tokratni številki urednik dr. Samo Rugelj v uvodniku piše o slovenski knjižni pokrajini letošnjega leta. Na naslovnici so jezikoslovec dr. Kozma Ahačič, ilustratorka Polona Lovšin in pisatelj Roman Rozina, ki predstavljajo svoje nove knjižne projekte.

Ob izidu novih knjig so si čas za pogovor vzeli še Miriam Drev, Mojca Fatur, Srečko Fišer, Urška Perenič in Renato Quaglia, medtem ko v rubriki Pobliski v prevode gostujeta še Marjanca Mihelič, Sovretova nagrajenka za leto 2021, in Tomo Virk, dobitnik Jermanove nagrade za leto 2021.

Vabimo vas na 37. slovenski e-knjižni sejem, ki bo letos potekal na spletu med 22. novembrom in 5. decembrom. Obiščete ga lahko na spletnem naslovu www.knjiznisejem.si

Združenje splošnih knjižnic piše o domoznanskem spletnem portalu Kamra, pišemo o nagradi in priznanjih slovenske sekcije IBBY 2021 ter o letošnjih priznanjih zlata hruška

Poleg ostalih rubrik pa jedro revije, tokrat ima Bukla kar 96 strani, kar je največji obseg, ki ga je kdaj imela, predstavljajo predstavitve knjižnih novosti. Kupite kakšno!

Buklo najdete v večini knjigarn in knjižnic. Če pa jo želite prejemati v domači poštni nabiralnik, kliknite tukaj. Prijetno branje!

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...